Μήλος

Κυκλάδες - Νότιο Αιγαίο

panhpeirwtikh2016

Η οικονομική δυσχέρεια που επικρατεί στη χώρα μας έχει επηρεάσει αναμφίβολα την επιχειρηματική δραστηριότητα του τόπου. Ταυτόχρονα όμως είναι μια περίοδος που η εφαρμογή νέων σχεδίων, η αξιοποίηση δημιουργικών ιδεών και η ενδυνάμωση αναπτυξιακών θεσμών και εκθέσεων, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και είναι το κλειδί που θα μας οδηγήσουν στην έξοδο μας από την ύφεση.

Με ελπίδα για ανάπτυξη, η εταιρία «ΚΥΚΛΟΣ» ξεκινά τις διαδικασίες για την διοργάνωση της ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ 2016»και της «3η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» που θα πραγματοποιηθούν από τις 14 έως τις 22 Μαΐου 2016 στο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ υπό την αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ και του ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ.

Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ως δυναμικός θεσμός θέτει τον πήχη ακόμα ποιο ψηλά και μαζί με την «3η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» στοχεύουν:

– στην προώθηση του Ελληνικού τουρισμού και στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του μορφολογικού κάλους της Ελληνικής Περιφέρειας .

– στη προβολή των προϊόντων, των επιχειρήσεων και των δυνατών σημείων όλων των νομών, με σκοπό αυτοί να γίνουν ελκυστικοί σε ελληνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

– στην προσφορά μιας ιδιαίτερα συμπυκνωμένης και ουσιαστικής εμπειρίας προς τους επισκέπτες της Έκθεσης αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδοµές που διαθέτει ο κάθε τουριστικός προορισμός και τις καλές δυνατότητες φιλοξενίας της χώρας.

Συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τις Κυκλάδες προβλέπεται να έχουν δυναμική παρουσία καθώς θα υπάρχουν και τιμώμενα νησιά.

Με αντοχή στον χρόνο και αδιάλειπτη παρουσία δεκαεπτά ετών η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ», αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα Εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδας και το μοναδικό εκθεσιακό γεγονός της Ηπείρου, συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής και αντιστέκεται σθεναρά στην κρίση. Κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες, η φετινή διοργάνωση δε, ευελπιστούμε να ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα και επιτυχία κάθε προηγούμενη, καθώς επικεντρωνόμαστε στην στοχευόμενη διαφημιστική προβολή όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά Πανελλαδικό καθώς και στη γειτονική Αλβανία.

Πρόκειται για μια έκθεση που κάθε χρόνο ξεπερνάει τις 150.000 επισκέψεις και τα 200 περίπτερα!

Με την πολύχρονη εμπειρία ,τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία, θα ήταν καλό όσοι περισσότεροι επιχειρηματίες των Κυκλάδων θα θελαν να συμμετέχουν στην «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2016» και στην «3η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ», να  να έρθετε σε επαφή με χιλιάδες επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες.

Την έκθεση αναμένεται να χαιρετίσουν οι Δήμαρχοι των νησιών που θα τιμηθούν: ο Δήμαρχος Πάρου κ.Κωβαίος, ο Δήμαρχος Σίφνου κ.Μπαμπούνης, ο Δήμαρχος Κύθνου κ.Γαρδέλης, ο Δήμαρχος Αντιπάρου κ.Φαρούπος, ο Δήμαρχος Άνδρου κ.Σουσούδης , ο Δήμαρχος Τήνου κ.Ορφανός και ο Δήμαρχος Σερίφου κ.Αντωνάκης.

Την περιφέρεια αναμένεται να εκπροσωπήσουν φορείς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, λαογραφικό σύλλογοι (Άρωμα παράδοσης), μελισσοκομικοί, κτηνοτροφικοί και μεγάλοι οινοπαραγωγοί.