Κυκλάδες - Νότιο Αιγαίο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» διοργανώνει Διαδικτυακό Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων με θέμα:

«Αρχή σχολικής χρονιάς… με άξονα το καλό κλίμα στην τάξη

 και πυξίδα τη σχέση…»

Εκτιμώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες, που διαμορφώθηκαν και επηρέασαν σημαντικά την εκπαίδευση τα τελευταία δύο σχολικά έτη, σχεδιάσαμε ένα βιωματικό εργαστήριο με θέμα την φροντίδα της σχέσης και τη δημιουργία καλού συγκινησιακού κλίματος στην τάξη. Η καλλιέργεια και των δύο ήταν ανέκαθεν πολύ σημαντική παράμετρος της μαθησιακής διαδικασίας και ειδικά για τη φετινή σχολική χρονιά είναι ακόμα πιο σημαντικό να εστιάσουμε σε αυτήν από την αρχή.

Στόχος του εργαστηρίου είναι οι εκπαιδευτικοί με βιωματικό τρόπο να κατανοήσουν και να προσδιορίσουν τις συνθήκες, που ευνοούν το καλό συγκινησιακό κλίμα στην τάξη, το οποίο ενισχύει τη μαθησιακή διαδικασία.

Επιπλέον, το εργαστήριο προσφέρει τη δυνατότητα γνωριμίας και σύνδεσης των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, ειδικοτήτων και νησιών μεταξύ τους, καθώς και με τη δουλειά του Κέντρου Πρόληψης.

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής: Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, 18.00-21.00

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω εγγραφής στο: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYrceGsrj0iHdYhIYwSWRxyNglumqB4ysRc μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 23 άτομα ανά εργαστήριο. Το εργαστήριο θα επαναληφθεί σε περίπτωση αυξημένων αιτημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2281085149, καθημερινά 9.00-15.00.