Κυκλάδες - Νότιο Αιγαίο

«Με αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προφύλαξης της δημόσιας υγείας από τον Covid-19 και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών «Οι κόρες των Κυκλάδων», κατά την έκτακτη τηλε-συνεδρίαση της 19.3.2020 (αριθ. Πρακτ. 7/2020), αποφάσισε ομόφωνα σε συμφωνία με τον συνδιοργανωτή Σύλλογο Γυναικών Σίφνου "Το Σμάρι" την αναβολή του 12ου το Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος, είχαμε αιτηθεί την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, με σκοπό να δημιουργηθεί το μέγιστο θετικό αντίκτυπο για τα νησιά μας. Βασικός μας συνεργάτης και υποστηρικτής ήταν ο Δήμος Σίφνος.

Το Συνέδριο με θέμα “Γυναίκες και Υγεία” και τίτλο «Σύγχρονες προσεγγίσεις για το Ευ Ζην» με κοινή απόφαση της ΟΣΥΓΥ και του ΣΜΑΡΙΟΥ έχει επαναπρογραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη Σίφνο το 2021.

Ανάλογα με τις εξελίξεις της πανδημίας Covid-19, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση της ΟΣΥΓΥ για την διοργάνωση του 12ου Συνεδρίου μέσα στο φθινόπωρο με νέα θεματολογία. 

Ευχόμαστε υγεία και αλληλεγγύη σε όλους και όλες!

#ΜένουμεΣπίτι»

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Άννα Μαυρουδή