Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Την Πέμπτη 18 Μαρτίου ξεκίνησε η πρώτη φάση του εμβολιασμού στο νησί μας και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Μαρτίου, με τεράστια επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων του νησιού μας. Εμβολιάστηκαν 569 συμπολίτες μας (σχεδόν όλοι). Παρά τις διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως μικρό νησί, καταφέραμε «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και να θεωρούμαστε επίσημα από τα πρώτα COVID-FREE νησιά στις

Πλέον, ιδιαίτερα μετά και την δεύτερη φάση του εμβολιασμού, που θα πραγματοποιηθεί σε 20 ημέρες περίπου, θα μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη ελπίδα και αισιοδοξία και με προσεκτικά βήματα, τηρώντας πάντα τα μέτρα, να ξαναπάρουμε πίσω τη ζωή μας. Ως ασφαλής τουριστικός προορισμός, αναμένουμε να σας υποδεχτούμε και να σας ξεναγήσουμε σε έναν παράδεισο χωρίς κορονοϊό.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς την Πολιτική Προστασία, την 2η ΔΥΠΕ και τον Διοικητή της Ροϊλό Χρήστο, τον υπεύθυνο εμβολιασμού Ιατρό Χειρούργο-Παιδοχειρουργό Βλατάκη Στέφανο, τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Κέντρου Υγείας Μήλου Κωνσταντίνο Μακρή, την Επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μήλου Μόρφω Βαλλά για την οργάνωση του εμβολιασμού, όπως και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μήλου που συμμετείχε στην εκστρατεία. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Κιμώλου, το προσωπικό του Δήμου Κιμώλου για την βοήθεια και την συνεργασία τους, τον κ. Βαμβακάρη Ευάγγελο (θαλάσσιο ταξί Κιμώλου), την κ. Βεντούρη Δομνίκη (ενοικιαζόμενα δωμάτια Εχινούσα), καθώς τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της Κιμώλου για την συμμετοχή και την υπομονή τους.

Ευχόμαστε σε όλους γρήγορη και ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα.

Κίμωλος, 22/03/2021

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΜΩΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΜΜ. ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ