Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Επαρχείο έχει έναν εξαιρετικό σημαντικό και ευαίσθητο ρόλο στο αυτοδιοικητικό περιβάλλον. Η ορθή και επαρκής λειτουργία του είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη και πρόοδο των περιοχών της δικαιοδοσίας του.

Έχοντας λοιπόν, πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η διοίκηση του Επαρχείου και στηριζόμενος στην πολύχρονη αυτοδιοικητική μου εμπειρία, πιστεύω, χωρίς κομπασμό, ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και ΜΑΖΙ να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να αναδείξουμε το Επαρχείο μας σε ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.

Είναι χρέος όλων μας και ανάγκη επιτακτική να συνεργαστούμε ώστε ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ να είναι πρωτοπόρο και πρότυπο στην ορθολογική ανάπτυξη και στην αποτελεσματική διαχείριση του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, της ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, των ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ.

Με τη συμμετοχή όλων και ιδιαίτερα με την ενεργή παρουσία της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ, που αντιπροσωπεύει το μέλλον των νησιών μας, θα προχωρήσουμε σε μια ουσιαστική αναμόρφωση και ανανέωση του ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ μας.

Με πρωτοβουλίες δυναμικές, με ανοιχτό μυαλό και πολλή δουλειά θα διαμορφώσουμε το νέο ΕΠΑΡΧΕΙΟ που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του παρόντος, θα απαντά στις προκλήσεις των καιρών, θα σχεδιάζει το μέλλον χωρίς ωστόσο να αγνοεί την ιδιομορφία και την ιστορία του νησιώτικου πολιτισμού.

Τα πλεονεκτήματα για τα νησιά μας είναι πολλά και οι προοπτικές αισιόδοξες. Με σοβαρή και υπεύθυνη διεκδικητική παρουσία και με στόχο να συνεχίσουμε το αξιόλογο έργο της προηγούμενης θητείας, δημιουργώντας νέες συνθήκες ακόμη μεγαλύτερης ανάπτυξης των νησιών μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΝΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΜΗΛΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ