SHARE:

Δημοσιεύτηκε: 23 Φεβρουαρίου, 2024 13:24

Έπειτα από τις πολλές αλλά και με την παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να σας ξαναδηλώσουμε τον έντονο προβληματισμό των μελών μας, επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο νησί μας, σχετικά με τη μεγάλη καθυστέρηση της καταβολής στους δικαιούχους του «μεταφορικού ισοδύναμου» για το  Β’ εξάμηνο του έτους 2022.

Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει ιδιαίτερο προβληματισμό.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το μεγάλο κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθιστά ακόμα επιτακτικότερη την ανάγκη καταβολής του μεταφορικού ισοδύναμου, ώστε οι νησιωτικές επιχειρήσεις να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Παρακαλούμε να προβείτε  σε όλες τις δέουσες ενέργειες προκειμένου να πιστωθούν το ταχύτερο δυνατό στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα σχετικά χρηματικά ποσά του Μεταφορικού Ισοδύναμου (Μ.Ι.).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.Β  Μήλου

Ο πρόεδρος

Μάλλης Ιωάννης

Ο Γ. Γραμματέας

Νίνος Ε Αντώνιος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του
MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

By Published On: 23 Φεβρουαρίου, 2024 13:24Categories: Μήλος Ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα