Δήμος Μήλου

kapi-christmas2016

Το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Μήλου, προγραμμάτισε στα πλαίσια των εορτών, δύο εκδηλώσεις για τους ηλικιωμένους και τα μικρά παιδιά, στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε   Χριστουγεννιάτικη γιορτούλα, για τα εγγονάκια των μελών του Κ.Α.Π.Η, τα οποία συνόδεψαν οι ηλικιωμένοι, για να περάσουν όλοι μαζί ένα ευχάριστο, εορταστικό απόγευμα.

Τα παιδιά έπαιξαν πολλά παιχνίδια, χόρεψαν, τραγούδησαν και ευχαριστήθηκαν τη συντροφιά των παππούδων και των γιαγιάδων τους.

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα σοκολατένια δώρα του και αντάλλαξε ευχές με μικρούς και μεγάλους.

kapi-christmas2016a

Δίνοντας συνέχεια σ΄αυτό το όμορφο Χριστουγεννιάτικο κλίμα, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση των μελών του Κ.Α.Π.Η. με την παρουσίαση της Χριστουγεννιάτικης παράστασης ΄΄Ο Αη Βασίλης κάνει δίαιτα΄΄ από τους μαθητές της Α΄και Β΄Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αδάμαντα.

kapi-christmas2016b

Οι μικροί μαθητές έδωσαν το κέφι και τη δροσιά τους στην εκδήλωση, ενθουσίασαν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η, χειροκροτήθηκαν από την κατάμεστη αίθουσα και τέλος τραγούδησαν τα κάλαντα μαζί με τους ηλικιωμένους.

Τις ολόθερμες ευχές τους για τις γιορτές έδωσαν στους παρευρισκόμενους , οι Σεβαστοί Πατέρες τις Εκκλησίας, ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, η Αντιδήμαρχος κ. Ζαμπέτα Τούρλου και η Κοινωνική Λειτουργός κ. Αθηνά Τζίκα.

kapi-christmas2016e

Στην επιτυχία των εκδηλώσεων συνεισφέραν με τη χορηγία τους οι παρακάτω επαγγελματίες της Μήλου, τους οποίους και ευχαριστούμε:

-Super Market ΒΙΔΑΛΗΣ, ΛΟΥΛΑΔΑΚΗ, Τροφοδοτική ΒΗΧΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

-Αρτοποιεία ΜΟΥΡΑΤΟΣ,ΒΙΚΕΛΗΣ, ΞΥΔΟΥΣ, ΑΡΤΕΜΙΣ

-Εστιατόριο ΓΛΑΡΟΝΗΣΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΌΝΟΣ!!!

kapi-christmas2016d