Δήμος Μήλου

kentro-dhmiourgikhs

Ο Δήμος Μήλου, επεκτείνοντας το δίκτυο των κοινωνικών του δομών δημιούργησε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της ΕΕΤΑΑ.

Τα ΚΔΑΠ είναι μονάδες για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών με στόχο την ευχάριστη και παράλληλα δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μετά το σχολείο και απευθύνονται σε μητέρες εργαζόμενες και άνεργες και παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Μήλου ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες την λειτουργία του καταρχήν με τα 53 ωφελούμενα παιδιά, βάσει αιτήσεων που κατατέθηκαν και επιλέχτηκαν από την ΕΕΤΑΑ.

Η Δημοτική Αρχή έχοντας θέσει ως στόχο την μέγιστη δυνατή ωφέλεια από την λειτουργία του προγράμματος επέκτεινε την δυνατότητα συμμετοχής για επιπλέον παιδιά (πέραν των 53 ωφελουμένων).

Όσες μητέρες ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την εγγραφή των παιδιών τους στο ΚΔΑΠ πρέπει να καταθέσουν αίτηση στον χώρο του Κέντρου (κτίριο Παιδικού Σταθμού) καθημερινά από τις 14.00 - 18.00.

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από τα κάτωθι δικαιολογητικά:

-Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

-Βεβαίωση Ιατρού του Δημοσίου για την καλή υγεία και σωματική αρτιμέλεια του παιδιού

-Αντίγραφο Ε1 ή εκκαθαριστικού του τρέχοντος έτους

Ημερομηνία Λήξης Εγγραφών: 15/3/2016

Σε περίπτωση μεγάλου ενδιαφέροντος θα γίνει αξιολόγηση βάσει αντικειμενικών κριτηρίων επιλογής.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε πρωινές ώρες με το Δήμο Μήλου στο τηλέφωνο 22873 60115 και απογευματινές με το ΚΔΑΠ στο 22870 24194.

(Σημείωση: Οι μητέρες που είναι ωφελούμενες από το Πρόγραμμα και επιδοτούνται, δε χρειάζεται να υποβάλλουν εκ νέου Αίτηση Εγγραφής)