Δήμος Μήλου

Με κορυφαία στελέχη της Aegean Airlines συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μήλου με στόχο τη βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης του νησιού, τόσο τη θερινή περιοδο που μολις ξεκίνησε οσο και το χειμώνα.

Η συνάντηση διεξήχθη τις πρωινές ώρες στο γραφείο Δημάρχου, σε εξαιρετικό κλίμα, με εκπροσώπους της Aegean Airlines την κα.Μαρίνα Σπυριδάκη, Manager Corporate Affairs και τον κ.Βασίλειο Κλουδά, Chief Pilot, Aegean και Olympic Airlines.

Σκοπό της συνάντησης αποτέλεσε η διερεύνηση δυνατοτήτων περαιτέρω ενίσχυσης της αεροπορικής σύνδεσης του νησιού για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος της Μήλου αλλά και την εξυπηρέτηση των μονίμων κατοίκων.

Η πρόθεση του Δήμου είναι να συμβάλλει κατά το μέγιστο των δυνατοτήτων του προς αυτή την κατεύθυνση, με την πολύτιμη βοήθεια της Aegean Airlines, η οποία δήλωσε πάντα πρόθυμη να στηρίξει το αναπτυξιακό όραμα του νησιού.

Η πρωτοβουλία του Δημάρχου για ανάπτυξη επαφών και συνεργασιών με εταιρείες ναυαρχίδες στον τουρισμό, ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω συνεργασίες στην επόμενη χρονιά, κατά την οποία θα βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάπτυξη των πτήσεων προς και από τη Μήλο.

Δήμος Μήλου