Δήμος Μήλου

ostikh-pternas

Το Κ.Ε.Π. Υγείας του Δήμου Μήλου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων στα πλαίσια του τομέα πρόληψης προβλημάτων υγείας, πραγματοποιούν δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας με υπερηχογράφημα πτέρνας την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017.

Σκοπός του προγράμματος είναι η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης που αφορά κυρίως γυναίκες άνω των 45-50 ετών.

Οι μετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Ιατρείου Πολλωνίων από τις 8.00 μέχρι τις 14.00 έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού.

Τα ραντεβού θα κλείνονται στη γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας στο τηλέφωνο 2287022149 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08.00 – 14.00

Δωρεάν μέτρηση οστικής μάζας για τους κατοίκους της Κιμώλου στα Πολλώνια

 

Το Κ.Ε.Π. Υγείας του Δήμου Μήλου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων στα πλαίσια του τομέα πρόληψης προβλημάτων υγείας,  πραγματοποιούν δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας με υπερηχογράφημα πτέρνας τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 στο χώρο  του Ιατρείου των Πολλωνίων από τις 8:00 μέχρι τις 14:00.

 

Σκοπός του προγράμματος είναι η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης που αφορά κυρίως γυναίκες άνω των 45-50 ετών.

 

Καλούνται όσοι κάτοικοι της Κιμώλου επιθυμούν, να προσέλθουν για δωρεάν μέτρηση της οστικής τους πυκνότητας.

Σχετικό θέμα: Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας με υπερηχογράφημα πτέρνας στη Μήλο.