Δήμος Μήλου

salon2017

Ο Δήμος Μήλου συμμετείχε με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην τουριστική έκθεση Salon Mondial du Tourisme, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο εκθεσιακό κέντρο Porte De Versailles ,το διάστημα από Πέμπτη 16 έως και Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.

Στο επίκεντρο για ακόμη μία φορά η Μήλος με εκπρόσωπο την Δέσποινα Παπαδοπούλου .Η μηλέικη αντιπροσωπεία πλαισιώθηκε από τις Ουρανία –Σωτηρία Παπαδοπούλου, Μαρία Κορογιάννη , Κοραλία Δρούγκα που βρέθηκαν στην έκθεση με δικά τους έξοδα και τον φίλο της Μήλου Gerard Penillault.

Τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα που προσφέρθηκαν από τους παραγωγούς Κώστα Μάλλη «Kostantakis Winery» και Τυροκομείο Χαραλαμπάκη προσέλκυσαν το κοινό. Τα πετρώματα της Μήλου και οι περιπατητικές διαδρομές του Miloterranean Geo Experience προσφορά του Μεταλλευτικού Μουσείου και της εταιρία Imerys S.A κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

salon2017d

Τα σωματεία Ξενοδόχων , Ενοικιαζομένων Δωματίων και Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου κάλυψαν τα έξοδα του πληροφοριακού χάρτη που διατέθηκε. Η σχεδιαστική εργασία ήταν μία ευγενική προσφορά από το δημιουργικό γραφείο της κ.Δέσποινας Παπαδοπούλου “π_design” και οι φωτογραφίες παραχωρήθηκαν δωρεάν από τον Παρασκευά Καρβουνιάρη.

Αποτυπώνοντας το αυθεντικό, νησιωτικό στίγμα της η Μήλος κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις. Τα μηνύματα ήταν πολύ θετικά και η προσέλευση του κοινού ήταν υπερδιπλάσια από την περσινή έκθεση.

Θερμές ευχαριστίες στους ανθρώπους που μας βοήθησαν για ακόμα μία φορά να προωθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας.

Οι επαφές θα είναι διαθέσιμες στην Γραμματεία του Δήμου για κάθε ενδιαφερόμενο.

salon 2017a