Δήμος Μήλου

Η ένταξη των τελειόφοιτων στις Σχολές της επιλογής τους, ασφαλώς θα αποτελέσει δικαίωση της διαδρομής που προηγήθηκε, και αναμφίβολα, έναν από τους σημαντικούς σταθμούς στην πορεία τους.

Με ψυχραιμία και σύνεση οι μαθητές μας δίνουν αυτή την «μάχη» που όμως δεν θα είναι η μοναδική στη ζωή τους. Στη διάρκεια της ζωής του, κάθε άνθρωπος βρίσκεται αντιμέτωπος με δυσκολίες αλλά και με πολλές ευκαιρίες.

Με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ολοκληρώνεται μια επίμοχθη προσπάθεια μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, η οποία τις δύο τελευταίες σχολικές χρονιές, επιβαρύνθηκε ιδιαίτερα από την πανδημία και τα αναγκαστικά μέτρα της αντιμετώπισής της.

Μέσα από τις αντίξοες συνθήκες, λόγω της πανδημικής κρίσης, οι νέοι μας κλήθηκαν να αλλάξουν την δια ζώσης εκπαίδευση με την τηλεκπαίδευση, δημιουργώντας ένα επιπλέον άγχος και ένταση στην καθημερινότητα τους.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές μας, όπως και στους γονείς που μέσα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, στηρίζουν τις προσπάθειές των παιδιών μας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σε κάθε βήμα τους!

Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας να σας συνοδεύουν.

Καλή επιτυχία!

Ο Δήμαρχος Μήλου

Εμμανουήλ Μικέλης