Δήμος Μήλου

kapi-letsdoit18

Το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μήλου, συμμετέχει στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία «Let΄s do it Greece» που στοχεύει, με τη συμμετοχή της σχολικής κοινότητας, στον εθελοντικό καθαρισμό και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών, ενώνοντας τις δυνάμεις τους σε όλη τη χώρα.

Φέτος η «Εβδομάδα Εθελοντισμού Let΄ s do it Greece 2018» έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα 23 Απριλίου, με κορύφωση την ημέρα της πανελλαδικής δράσης, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μήλου καλεί την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στις 5.00 το απόγευμα τα μέλη του, μαζί με τα εγγονάκια τους, στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. με σκοπό την αναχώρηση για την παραλία του ΠΑΠΙΚΙΝΟΥ στον Αδάμαντα, προκειμένου να υλοποιηθεί η δράση καθαρισμού της.

Το λεωφορείο του Δήμου, για τη μεταφορά των μελών στο χώρο του Κ.Α.Π.Η., θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα από την Τρυπητή και θα περάσει από ΟΤΕ – Πλάκα – Πλάκες – Τριοβασάλους – Καρόδρομο – Αδάμαντα (Τράπεζα Πειραιώς)

Αν υπάρχουν μέλη από Πολλώνια και Ζεφυρία που επιθυμούν να παρευρεθούν,   να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22870-22149 για περαιτέρω συνεννόηση.