Δήμος Μήλου

fotia-allhleggyh

Ο Δήμος Μήλου θέλοντας να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στους πυρόπληκτους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, απευθύνει έκκληση αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης για τους συνανθρώπους που δοκιμάζονται από τα δεινά της πύρινης λαίλαπας.

Στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη σε ολόκληρη τη χώρα, μετέχουμε κι εμείς ως Δήμος, συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης στο Γηροκομείο (καθημερινά 8.00 – 4.00) που αφορούν :

*Είδη διατροφής μακράς διάρκειας (συσκευασμένα τρόφιμα, γάλατα, νερά κ.α.),

*Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας

*Φάρμακα

Φορείς και εθελοντές του νησιού, καλούμαστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου να προσφέρουμε καίρια και αποτελεσματικά βοήθεια στους συνανθρώπους που κατοικούν στις περιοχές όπου μετράνε τις πληγές τους και τον πόνο της απώλειας ανθρώπινων ζωών.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22870 22149 και 22202 Γηροκομείο Μήλου

Από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Μήλου

Συλλογή απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των πυρκαγιών

H Φιλανθρωπική και Φιλοπρόοδος Αδελφότητα Τρυπητής Μήλου και η ενορία του Αγίου Νικολάου Τρυπητής προχωρούν στη συλλογή απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Γι΄αυτό το σκοπό καλούμε όσους θέλουν να προσφέρουν να προσέλθουν στο χώρο της πρώην κοινότητας Τρυπητής που είναι και ο τόπος συγκέντρωσης των απαραίτητων ειδών. 

Χρήσιμα είναι τα παρακάτω είδη: Ρούχα, Παπούτσια, Κουβέρτες, Σεντόνια, Πετσέτες, Παιδικές πάνες,  Ξηρά τροφή, Γάλατα τύπου εβαπορέ, Φάρμακα και ότι άλλο νομίζετε πως θα βοηθήσει τους ανθρώπους που τα έχουν άμεσα ανάγκη.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πράξουμε αυτή τη στιγμή που δοκιμάζονται οι συνάνθρωποί μας.

Για τυχόν πληροφορίες τηλ. επικοινωνίας 6947849145. Ωράριο 19:00 - 21:00 καθημερινά.

Ευχαριστούμε

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολλωνίων (ΠΟΣΠΟΜ) εκφράζοντας την βαθιά λύπη του για την πυρκαγιά στην Αττική, ξεκινάει την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων με στόχο την αποστολή τους στο "Όλοι μαζί μπορούμε" μέσω της μεταφορικής Σταμάτης (η οποία και θα τα μεταφέρει δωρεάν).

Παρακαλείστε να αφήνετε τα είδη 
*Πάνες
*Μωρομάντηλα
*μπισκότα
*Παξιμαδια
*Betatin 
κ.α.

στο κτίριο του ΠΟΣΠΟΜ