Δήμος Μήλου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη δράση πρόληψης για τον καρκίνο  του δέρματος, που διοργάνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Μήλου σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ».

Η ενημερωτική εσπερίδα το απόγευμα της Τετάρτης 18 Μαΐου 2022 με θέμα «Προστατεύουμε το Δέρμα μας» πλαισιωμένη από τις ομιλίες των  κ.κ. Όλγας Λιοντοπούλου,  Διευθύντριας του ΟΕΚΚ – ΑγκαλιάΖΩ, Μαριτίνας Ρόππα, Ιατρού Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου και  Μυρσίνης Νοχού, Ψυχολόγου, ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική.

agkaliazw milos 2022d

Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μήλου πραγματοποιήθηκε ιατρική εξέταση σπίλων σε σημαντικό αριθμό συμπολιτών μας. Χαρτογραφήθηκε η κατάσταση όλων και δόθηκαν οδηγίες για περαιτέρω εξέταση όπου κρίθηκε αναγκαίο.

Στόχος της δράσης ήταν η πρόληψη, ενημέρωση και έγκαιρη διάγνωση για θέματα που αφορούν στον καρκίνο του δέρματος, κάτι που επετεύχθη για τα άτομα που συμμετείχαν.

Ο Δήμος Μήλου ευχαριστεί θερμά τον ΟΕΚΚ – Αγκαλιάζω για την προσφορά του, και ενημερώνει τους δημότες του ότι θα υπάρξει συνέχεια της συνεργασίας, με μια σειρά  αξιόλογων προληπτικών δράσεων για τους κατοίκους του νησιού.

Δήμος Μήλου

agkaliazw milos 2022e

agkaliazw milos 2022f