Δήμος Μήλου

Ως νέα Φοροτεχνικός Α' τάξης – Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Bussiness plan, ΕΣΠΑ πλέον στη Μήλο, η Εμμανουέλα Μακρή συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μήλου Μανώλη Μικέλη, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για πιθανή συνεργασία και με τον Δήμο Μήλο, αν και εφόσον προκύψει οποιαδήποτε ανάγκη.

Η Εμμανουέλα Μακρή ελεύθερη επαγγελματίας πλέον στο χώρο της, ανακοίνωσε ενθουσιασμένη το γεγονός στην προσωπική της σελίδα στο facebook, ευχαριστώντας δημόσια τον Δήμαρχο Μήλου για τις ευχές και την στήριξη του, και αντευχήθηκε «καλή συνέχεια στο έργο του».

Στην Εμμανουέλα δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και ο πρώην Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης αναφέροντας: «Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της Αξίας, Ικανής και Εργατικής συνεργάτιδας μου. Πάντα επιτυχίες»

Η σελίδα της Εμμανουέλας Μακρή στο facebook...

Σημείωση: Στο αρχικό μας άρθρο εκ παραδρομής γράφτηκε ότι η Εμμανουέλα Μακρή θα είναι "Νέα Σύμβουλος Προγραμμάτων του Δήμου Μήλου". Όπως διευκρινίστηκε από τον Δήμαρχο Μήλου Μανώλη Μικέλη, αλλά και από την ίδια δεν υπάρχει καμία σύμβαση συνεργασίας και σχέση της μέχρι πρώτινος υπαλλήλου του Δήμου Μήλου με την νέα Δημοτική Αρχή. 

Το άρθρο διορθώθηκε λόγω παρέχοντας αυτές τις διευκρινιστικές πληροφορίες προς λύση όποιας παρεξήγησης. Ο Δήμος Μήλου και προσωπικά ο Δήμαρχος Μήλου ανακοίνωσαν απλά την στήριξη τους, στο νέο ξεκίνημα της Εμμανουέλας Μακρή αφήνοντας όπως πλέον αναγράφεται ανοιχτό το ενδεχόμενο της όποια συνεργασίας.