Δήμος Μήλου

Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Εμμανουήλ Μικέλης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας κ. Μιχάλης Μωραΐτης, η Προϊσταμένη - Κοινωνική Λειτουργός  κα Αθηνά Τζίκα και το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» και του «Κέντρου Κοινότητας» Δήμου Μήλου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες, εθελοντές και χορηγούς κ.κ.Κωνσταντίνο Μαυρογιάννη (Ρέντης), Δαμιανό Βήχο (S/M ALFA) και Βασίλη Τσιριγωτάκη (κρεοπώλη) για την πολύτιμη συμβολή τους στο έργο παροχής κοινωνικών υπηρεσιών προς το συνάνθρωπο.

Η γενναιόδωρη προσφορά του κ. Μαυρογιάννη ως κτηνοτρόφου, σε μεγάλη ποσότητα χοιρινού κρέατος, του κ. Τσιριγωτάκη ως κρεοπώλη, που επιμελήθηκε τον τεμαχισμό και τη μεριδοποίηση, καθώς και του κ. Βήχου ως επιχειρηματία, που διέθεσε τον υπάλληλο και τα ψυγεία του για τη φύλαξη του νωπού κρέατος, αναδεικνύουν την ευαισθησία τους και τούς καθιστούν σημαντικούς αρωγούς μας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με περίσσευμα αγάπης και καλοσύνης μέσα στην καρδιά σας.

Η συνεισφορά σας παραμένει σημαντική, στην προσπάθεια του Δήμου για απλόχερο μοίρασμα χαράς και ελπίδας προς τους δημότες της Μήλου.

Δήμος Μήλου