Δήμος Μήλου

dimos-logo2016

Σε απάντηση της ανωτέρω πρόσκλησης, η οποία μας απεστάλη με e-mail σήμερα, χωρίς αποδέκτες “αόριστη”, για την προγραμματισμένη σύσκεψη που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο στις 21/10/2017, σας γνωρίζω ότι τόσο εγώ όσο και οι Αντιδήμαρχοι δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε καθώς θα βρισκόμαστε εκτός Μήλου στο πλαίσιο υποχρεώσεων που έχουμε αναλάβει με την συμμετοχή μας σε θεσμικά συλλογικά όργανα της Τ.Α. (ΠΕΔ Νοτ.Αιγαίου ΚΕΔΕ κ.α.) τις οποίες δεν μπορούμε να ακυρώσουμε.

Θα ήταν απαραίτητο πριν λάβετε την πρωτοβουλία για την διοργάνωση μιας τέτοιας συνάντησης-σύσκεψης, των Φορέων του νησιού μας με τον Γ.Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, στην οποία όπως σωστά αναφέρετε η παρουσία μας είναι απαραίτητη, να έχετε εξασφαλίσει, κατόπιν έγκαιρης συνεννόησης μαζί μας, αν μη τι άλλο ότι θα βρισκόμαστε στο νησί.

Αντ’ αυτού, ορίσατε την ημερομηνία, προβήκατε σε ανακοινώσεις στα ηλεκτρονικά μέσα και στο τέλος στείλατε στην Δημοτική Αρχή, μια πρόσκληση να παρευρεθεί!

Παρακάμπτοντας το τυπικό και την δεοντολογία, που δεν τηρήσατε, θέλουμε να πιστεύουμε όχι σκόπιμα, περνάμε στο ουσιαστικό και ζητάμε την μετάθεση της ημερομηνίας της συνάντησης αυτής, ώστε να υπάρχει συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής, ολοκληρωμένη ενημέρωση για τους δημότες μας, ουσιαστικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων.

Σε περίπτωση που αγνοήσετε το αίτημά μας και η σύσκεψη αυτή πραγματοποιηθεί στις 21/10/2017, ζητάμε την ανάγνωση της παρούσας για ενημέρωση των παρισταμένων.