Δήμος Μήλου

oikopolis0618b

Ο Δήμος Μήλου φιλοξένησε τα «Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2018», που διοργανώθηκαν από τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY, υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε., στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου “Γεώργιος Ηλιόπουλος”, την 2η Ιουνίου 2018.

Η Εκδήλωση και τα Βραβεία ήταν αφιερωμένα στην περιβαλλοντική ευαισθησία που δείχνουν έμπρακτα οι Επιστήμονες, οι Δημόσιοι φορείς και Οργανισμοί, οι Επιχειρήσεις και τα Μέσα Ενημέρωσης.

Τα βραβεία φιλοτεχνήθηκαν από την Μηλιά Εικαστικό και Γεωλόγο Μυρτώ Τραπατσέλη.

Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης καλωσόρισε και συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του ECOCITY, την Επιτροπή Αξιολόγησης & Οργάνωσης των Βραβείων, τους βραβευθέντες και του επίσημους καλεσμένους. Στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις δράσεις και το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής και των Υπηρεσιών του Δήμου μας προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα ζωής και των μέλλον -κυρίως- των παιδιών της Μήλου.

Ευχαριστεί την χορηγό εταιρεία IMERYS, την ΑΙΟΛΙΚΗ ΜΗΛΟΥ, τις Ακτοπλοϊκές εταιρείες AEGEAN SPEEDLINES και SEAJETS, το MINI BUS SERVICE, τους Εθελοντές και όλους όσους συμμετείχαν στην οργάνωση και πραγματοποίηση της Εκδήλωσης.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τα παιδιά της Μουσικής Σχολής «Μηλίων Τέχνες» που με την καθοδήγηση του δασκάλου τους, έντυσαν με τις φωνές τους την όμορφη εκδήλωση άλλα και το γυναικείο χορευτικό του Συλλόγου “ΜΙΜΑΛΙΣ” με τους παραδοσιακούς χορούς στο τέλος της βραδιάς.