Δήμος Μήλου

Ο Δήμος Μήλου ανακοινώνει την πρόσληψη σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας όσο το διδακτικό έτος 2022-2023, τις παρακάτω:

dimos proslhpseis sxoleia 2022a

«Οι ανωτέρω οφείλουν να προσκομίσουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών μετά την πρόσληψή τους. Μετά τη λήξη του χρόνου απασχόλησης, η σύμβαση εργασίας λύεται αυτοδικαία και το προσωπικό αποχωρεί από την υπηρεσία, χωρίς την έκδοση σχετικής διαπιστωτικής πράξης.

Η παρούσα απόφαση προκαλεί για το έτος 2022 δαπάνη, η οποία θα καλυφθεί εν μέρει από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών, μέχρι τις 40 ώρες εργασίας ημερησίως, ενώ οι ώρες εργασίας πέραν αυτών θα καλυφθούν από ίδιους πόρους του Δήμου, μετά από σχετική αναμόρφωσή

του. Για το μέρος των παραπάνω συμβάσεων που θα διανυθεί εντός του επόμενου έτους, θα προβλεφθούν ομοίως σχετικές πιστώσεις στον προϋπολογισμό έτους 2023 του Δήμου Μήλου»

Δήμος Μήλου