Δήμος Μήλου

Ακολουθεί το πρόγραμμα Αγιασμών των Σχολικών Μονάδων της Μήλου για τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Μήλου.

Ο Αγιασμός στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο Μήλου θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:00. Τα λεωφορεία για την μεταφορά των μαθητών θα αναχωρήσουν στις 09:50 από τα Πολλώνια και στις 10:30 από τον Αδάμαντα.

Προσοχή: Οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης από Covid 19 τελευταίου εξαμήνου ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) τελευταίου 24ώρου. Τα self tests μπορούν  να τα παραλαμβάνουν οι γονείς/κηδεμόνες δωρεάν από τα φαρμακεία χρησιμοποιώντας τον ΑΜΚΑ των μαθητών, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επομένων εβδομάδων, δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου.

Οι μαθητές κατά την άφιξη τους στο σχολείο να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό, να φορούν τις μάσκες τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των καθηγητών τους. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολικό χώρο χωρίς τους κηδεμόνες τους. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Γενικό Λύκειο Μήλου

Σας ενημερώνουμε οτι ο αγιασμός στο ΕΠΑ.Λ. Μήλου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11.15 π.μ. Οι μαθητές παρακαλούνται να προσέλθουν στο χώρο του σχολείου με βεβαίωση αρνητικού αυτο-διαγνωστικού ελέγχου (self-test) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα του αγιασμού.

Τα self tests μπορούν να τα προμηθεύονται από τα φαρμακεία. Μαθητής χωρίς ένα από τα παρακάτω έγγραφα δε θα μπορέσει να εισέλθει στο σχολικό χώρο. Καλή σχολική χρονιά σε όλους.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Μήλου

agiasmos programma 2021