Δήμος Μήλου

Ο Δήμος Μήλου, με χαρά ανακοινώνει στους δημότες του ότι το Σάββατο 26.09.2020 αναχωρεί η πρώτη αποστολή με είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στο Ν. Καρδίτσας.

Η αθρόα προσέλευση των κατοίκων της Μήλου και το μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξαν για συμπαράσταση στον πληττόμενο πληθυσμό της Καρδίτσας δεν έχει εξαντληθεί, και αυτό ωθεί την υπηρεσία μας στη συνέχιση του έργου της δίνοντας παράταση στο χρόνο συγκέντρωσης της αγαθών βοήθειας.

Σας κάνουμε γνωστό ότι μπορείτε και την επόμενη εβδομάδα, μέχρι την Παρασκευή 02.10.2020 στις 4.00 το απόγευμα, να καταθέτετε την προσφορά σας σε είδος, στο χώρο του Γηροκομείου προκειμένου να σταλεί και δεύτερη αποστολή προϊόντων στην Καρδίτσα. Τη φορτωτική και μεταφορά των δεμάτων έχει αναλάβει αφιλοκερδώς η μεταφορική εταιρεία των κ.κ Σταμάτη  και Γιάννη Μαρκαντώνη, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε επίσης όλους εσάς, για την ευαισθησία που επιδείξατε και την άμεση ανταπόκριση  στο κάλεσμα του Δήμου Μήλου. Η κινητοποίησή σας μας κάνει υπερήφανους και τιμά τον πληθυσμό του νησιού μας.

Από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Μήλου