Δήμος Μήλου

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Μήλου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Μήλου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Μήλου πρόκειται να δημιουργηθούν τμήματα μέσω τηλε-εκπαίδευσης, με ενδεικτική ημερομηνία έναρξη των μαθημάτων, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μέχρι τη συμπλήρωση του ανώτερου αριθμού συμμετεχόντων για τη λειτουργία του κάθε τμήματος.

Η λίστα των προσφερόμενων προγραμμάτων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Μήλου:

https://milos.gr/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-symmetochis-sta-tmimata-toy-kentroy/

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού- Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μήλου

Τηλ. :22870 22149 και 22870 22202

Ταχ. Διεύθυνση: Γηροκομείο Μήλου,  Άγιος Νεκτάριος, 84800

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Μήλου