Δήμος Μήλου

Ο Δήμος Μήλου παρέλαβε ένα αυτοκίνητο από την εταιρεία Toyota, προκειμένου να καλύψει τις εκτεταμένες ανάγκες παροχής κοινωνικών υπηρεσιών σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και, συγκεκριμένα, μέσα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η χρήση του οχήματος θα διαρκέσει για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας, ενώ η πρωτοβουλία εντάσσεται στη «συμμαχία ευθύνης» που σύναψε η ΚΕΔΕ με την Toyota Ελλάς.

Ο Δήμαρχος Μήλου, κ.Εμμανουήλ Μικέλης,δηλώνει:

«Ευχαριστώ την ΚΕΔΕ, το Υπουργείο Εσωτερικών και την εταιρεία ΤΟΥΟΤΑ για αυτή τη σημαντική κοινωνική δράση και την έμπρακτη υποστήριξη στις επιτακτικές ανάγκες του νησιού μας την περίοδο αυτή, που χρειάζεται να σταθούμε όρθιοι ΟΛΟΙ μαζί για να αντιμετωπίσουμε τον ιό.

Το αυτοκίνητο αυτό θα χρησιμοποιηθεί από τη δομή του Δήμου μας “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”, ενισχύοντας τις υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, που σκοπό έχουν την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, που πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους το επόμενο διάστημα, χωρίς να στερηθούν όμως απαραίτητα αγαθά και υπηρεσίες.

Είμαστε όλοι σύμμαχοι στην αντιμετώπιση του υγειονομικού συναγερμού της πανδημίας, για όσο χρειαστεί, μένοντας στο σπίτι, με σεβασμό στην υγεία όλων... Και την ατομική και την συλλογική. Είναι ευθύνη μας να πράξουμε τα βέλτιστα. Είναι ευθύνη μας η πορεία της Μήλου!»