Δήμος Μήλου

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Αδάμαντα την Παρασκευή 12/7 - Αναλυτικά τα θέματα

Σας καλούμε όπως προσέλθετε, στη συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αδάμαντα, που θα διεξαχθεί, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αδάμαντα, την 12η, του μήνα ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, μέρα της εβδομάδας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 19:30 (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 89 του Ν.4555/2018,) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  στα πιο κάτω θέματα:

Περισσότερα...

Εργασίες επιδιόρθωσης οδικού δικτύου στον Πέρα Τριοβάσαλο (PHOTOS)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επιδιόρθωσης του οδικού δικτύου στον οικισμό του Πέρα Τριοβασάλου και συγκεκριμένα στην περιοχή της «Μπαλωμένης», προκειμένου να ομαλοποιηθεί η διέλευση οχημάτων.

Περισσότερα...

Επείγουσα ανακοίνωση Δήμου Μήλου: Διακοπή υδροδότησης (PHOTOS)

Εξαιτίας ζημιάς που προκλήθηκε στον κεντρικό συλλέκτη διανομής νερού, στις δεξαμενές στην περιοχή Μαυρομούρη, χωρίς καμιά υπαιτιότητα του Δήμου Μήλου, θα διακοπεί η υδροδότηση των υδροφόρων οχημάτων μέχρι την πλήρη αποκατάσταση.

Περισσότερα...

Νικόλας Ψαθάς: Υποτροφία σπουδών στην μνήμη Θεοδώρου Μπεζαϊντέ

Ο επικεφαλής και τα μέλη της δημοτικής παράταξης «ΜΗΛΟΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ», εκφράζουμε για ακόμη μια φορά τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του αείμνηστου Θεόδωρου Μπεζαϊντέ, λυκειάρχη και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Μήλου.

Περισσότερα...

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου για τον θάνατο του Θεόδωρου Μπεζαϊντέ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μήλου με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εν ενεργεία Προέδρου του, ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ. ΜΠΕΖΑΪΝΤΕ, συνήλθε σε έκτακτη, διά περιφοράς συνεδρίαση και με την υπ’ αριθ. 105 / 2024 ομόφωνη απόφασή του (ΑΔΑ 69ΩΨΩΚΩ-032),  εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και οδύνη για την απώλεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μήλου, Θεόδωρου Μπεζαϊντέ.

Απευθύνει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια σύσσωμου του Δημοτικού συμβουλίου στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Σε ένδειξη πένθους να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Δήμου την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας του εκλιπόντος.

Να παρευρεθεί αντιπροσωπεία

Περισσότερα...

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου

Καλείσθε να συμμετέχετε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί διά περιφοράς, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (εγκ. ΥΠΕΣ αρ. 375/2022, ΑΔΑ Ψ42Π46ΜΤΛ6-4ΙΓ) την 01η του μηνός Ιουλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00μ.μ., για τη λήψη απόφασης στο κάτωθι θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Περισσότερα...

Δήμος Μήλου: Βεβαίωση καταλληλότητας λειτουργίας για τις 6 παιδικές χαρές

Μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών από τον Δήμο Μήλου και την διενέργεια των απαιτούμενων ελέγχων, εκδόθηκε από την αρμόδια επιτροπή, βεβαίωση καταλληλότητας λειτουργίας για τις 6 παιδικές χαρές του Δήμου Μήλου.

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Λιμενικού Ταμείου Μήλου την Δευτέρα 1/7 - Αναλυτικά τα θέματα

Καλείσθε να συμμετέχετε, σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα στον Αδάμαντα, που θα διεξαχθεί δια ζώσης την 1η του μηνός Iουλίου έτους 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 για λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Περισσότερα...

Συλλυπητήριο μήνυμα Χρήστου Γαλλή για τον θάνατο του Θεόδωρου Μπεζαϊντέ

Η παράταξη μου, η οικογένεια μου (τα παιδιά μου ήταν μαθητές του) και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας για τον αιφνίδιο θάνατο του Λυκειάρχη και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου Μπεζαϊντέ Θεόδωρου.

Ο εκλιπών, αν και αντίθετος στις πολιτικές μας απόψεις, στο μικρό διάστημα που συνεργαστήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο η συνεργασία μας ήταν άψογη. Εκφράζουμε την συμπόνια και την συμπαράσταση μας στην οικογένεια και ειδικότερα στους γιούς του και ευχόμαστε να βρει την γαλήνη του ψηλά στους ουρανούς.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΕΖΑ (όπως σε αποκαλούσαν οι μαθητές σου)

Μετά τιμής.

Χρήστος Γαλλής

Επικεφαλής Παράταξης «Μήλος με μέλλον» Δήμου Μήλου

Αναβολή συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου

Σας ενημερώνουμε ότι η 12η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου – Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής, που ήταν προγραμματισμένο τα πραγματοποιηθεί την 27η Ιουνίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 (βάσει της με Α.Π.4202/17-06-2024 πρόσκλησης), για λόγους ανωτέρας βίας, αναβάλλεται για μεταγενέστερη ημερομηνία η οποία θα σας κοινοποιηθεί εγκαίρως.

Περισσότερα...