Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου την Δευτέρα 26/2 – Αναλυτικά τα θέματα

Καλείσθε να προσέλθετε στην τακτική, δημόσια συνεδρίαση, ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 26η του μηνός Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Περισσότερα...

Δήμος Μήλου: Εργασίες επισκευής του δρόμου στα μαύρα γκρεμνά

Λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την επισκευή του δρόμου στα μαύρα γκρεμνά, σας ενημερώνουμε πως ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από σήμερα και μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου την Τετάρτη 21/2 – Αναλυτικά τα θέματα

Καλείσθε να προσέλθετε στην τακτική, δημόσια συνεδρίαση, ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 21η του μηνός Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα «10α Αφροδίτεια 2023» στη Μήλο (PHOTOS)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024, το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Κυκλάδων - «10α Αφροδίτεια», στον Αδάμαντα Μήλου.

Περισσότερα...

Παρουσίαση της Μήλου ως προορισμού στην Κωνσταντινούπολη

Ο Δήμος Μήλου σας ενημερώνει πως η εταιρεία συμβούλων τουριστικής προβολής του Δήμου μας MTC GROUP, προγραμματίζει την οργάνωση παρουσίασης προορισμού του νησιού μας σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Τουρκίας (TURSAB) στην Κωνσταντινούπολη μέσα στο διάστημα 15- 20/4/2024.

Περισσότερα...

Δήμος Μήλου: Αποστολή στοιχείων για τους λογαριασμούς ύδρευσης

Για την ορθή διαβίβαση των λογαριασμών ύδρευσης του Δήμου Μήλου στην ψηφιακή πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, είναι πλέον υποχρεωτική η επικαιροποίηση της καρτέλας για τις ατομικές επιχειρήσεις και για τα νομικά πρόσωπα (ΑΦΜ, Στοιχεία Επιχείρησης κλπ).

Περισσότερα...

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Δήμου Μήλου

Ο Δήμαρχος Μήλου Εμμανουήλ Μικέλης, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι Δημοτικές Κοινότητες σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 6.30 το απόγευμα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου.

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Μήλου την Πέμπτη 8/2 - Αναλυτικά τα θέματα

Καλούνται τα μέλη της Επιτροπής σε συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 8/2/2023 στις 19.00.

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Λιμενικού Ταμείου Μήλου την Τετάρτη 7/2 - Αναλυτικά τα θέματα

Καλείσθε να συμμετέχετε, σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα στον Αδάμαντα, που θα διεξαχθεί δια ζώσης, την 7η του μηνός Φεβρουαρίου έτους 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 για λήψη αποφάσεων.

Περισσότερα...