Δήμος Μήλου: Στους τέσσερις (4) πρώτους δήμους πανελλαδικά!

Μέσα στους 4 πρώτους δήμους πανελλαδικά ο Δήμος Μήλου, εξασφάλισε επιχορήγηση 213.969,50 ευρώ από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το πρόγραμμα «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» και έλαβε άμεσα ως προκαταβολή το 30% του συνολικού προϋπολογισμού του έργου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργασίες και προμήθειες για την ανακαίνιση και αναβάθμιση των ΚΕΠ βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών που αφορούν αναλυτικά τις εξής ενέργειες:

- Την ανακαίνιση των υπαρχόντων ΚΕΠ με ενιαία εταιρική εικόνα (νέο λογότυπο, χρωματισμοί, κλπ)

- Την προμήθεια για αναβάθμιση/αντικατάσταση ηλεκτρονικών υπολογιστών

- Την προμήθεια για αναβάθμιση/αντικατάσταση εκτυπωτών

Περισσότερα...

Δήμος Μήλου: Κλειστό οδικό δίκτυο λόγω βλάβης

Λόγω βλάβης που προέκυψε στο δίκτυο αποχέτευσης, το οδικό δίκτυο μεταξύ των περιοχών Μπαλωμένης μέχρι και τον Άγιο Νικόλαο θα παραμείνει κλειστό, για την ασφάλεια όλων.

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου την Παρασκευή 9/12 – Αναλυτικά τα θέματα

Καλείσθε να προσέλθετε στη ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 09η του μηνός Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Περισσότερα...

Εκπροσώπηση της Μήλου στο Λονδίνο για την προώθηση του γαμήλιου τουρισμού (PHOTOS)

Τη θέση τους στο χάρτη των προορισμών γαμήλιου τουρισμού από τη Βρετανία κατοχυρώνουν η Τήνος, Η Μήλος, η Ελαφόνησος και η Πάρος με την άκρως επιτυχημένη προωθητική ενέργεια που οργανώθηκε την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στην πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο, παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη και πλήθους δημοσιογράφων και εκπροσώπων εξειδικευμένων ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Οι παρουσιάσεις έγιναν από τον Δήμαρχο Τήνου Γιάννη Σιώτο, τη Δήμαρχο Ελαφονήσου Έφη Λιάρου, τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής της Μήλου Μάνο Μικέλη και Αβέρκιο Γαϊτανή, ενώ λόγω ξαφνικού κωλύματος του εκπροσώπου της Πάρου, την παρουσίαση έκανε η Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας Ελένη Σκαρβέλη που μαζί με

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη χρηματοδότηση έργων του Δήμου Μήλου (PHOTOS)

Ο Δήμαρχος Μήλου, σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ.Στέλιο Πέτσα, ενισχύουν τον Δήμο Μήλου με 6 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση που έλαβε ποτέ ο Δήμος Μήλου και αποδίδεται για την «Ανάπτυξη της υπαίθρου -Αγροτική Οδοποιία Δήμου Μήλου», στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Το έργο αφορά σε τσιμεντόστρωση - ασφαλτόστρωση υφιστάμενων αγροτικών δρόμων που εξυπηρετούν κυρίως αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις σε είκοσι μία (21) περιοχές του Δήμου Μήλου.

Τα έργα θα πραγματοποιηθούν στην Κοινότητα Μήλου (στις περιοχές Φουρκοβούνι, Αρετή, και Φυροπόταμο - Λάμαρη), στην Κοινότητα Τρυπητής (στις περιοχές Γερακόπετρα, Κανέρια, Κόρφος

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Επιτροπής Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Δήμου Μήλου

Καλούνται τα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος & Ποιότητας ζωής Δήμου Μήλου, την Παρασκευή 02/12/2022 και ώρα 19.00 να συμμετέχουν σε συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, για τη  συζήτηση του παρακάτω θέματος:

Περισσότερα...

Εορτασμός της Επετείου Εθνικής Αντίστασης στη Μήλο (PHOTOS)

Στη θέση «Βουνάλα» του Πέρα Τριοβασάλου πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Εορτασμός της Επετείου της Εθνικής Αντίστασης των Ελλήνων κατά των κατοχικών δυνάμεων.

Η επέτειος αυτή αποτελεί εκδήλωση ελάχιστου φόρου τιμής στους Ήρωες που ενώθηκαν, αγωνίστηκαν, θυσιάστηκαν, βασανίστηκαν ή έπεσαν ηρωικά στην προσπάθεια τους για ένα Ελεύθερο Έθνος, στα χρόνια της κατοχής.

Μας δίδαξαν Ενότητα, Ελευθερία και τη δύναμη του Έθνους μας.

Ας κριθούμε ως ικανοί να τα διατηρήσουμε!

Δήμος Μήλου

epeteios ethnikhs antistashs milos 2022a

Δήμος Μήλου: «Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής 2023»

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Μήλου έδωσε στην δημοσιότητα ολοκληρωμένο το «Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής 2023» της Μήλου. Σε αυτό εμπεριέχονται οι στόχοι φυσικά του προγράμματος, καθώς και οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν και το κόστος αυτών σε πλήρη ανάλυση όπως μπορείτε να διαπιστώσετε. Πιο συγκεκριμένα το «Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής 2023»:

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ/ΣΤΟΧΟΙ
Με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας και της αβεβαιότητας που πηγάζει από την παγκόσμια οικονομική, πολιτική και πολεμική πραγματικότητα, η στρατηγική τουριστικής προβολής πρέπει να εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα και να ανταποκριθεί ανάλογα και αποτελεσματικά.
Ταυτόχρονα, η αλλαγή τουριστικού μοντέλου που συντελείται

Περισσότερα...

Πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας Εθνικής Αντίστασης στη Μήλο

Ο Δήμος Μήλου ανακοίνωσε το πρόγραμμα εορτασμού Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης στη Μήλο που αφορά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022. Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της 27ης Νοεμβρίου προβλέπεται:

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Λιμενικού Ταμείου Μήλου την Τετάρτη 30/11 - Αναλυτικά τα θέματα

Καλείσθε να συμμετέχετε, σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα στον Αδάμαντα, που θα διεξαχθεί δια ζώσης, την 30η του μηνός Νοεμβρίου έτους 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 για λήψη αποφάσεων.

Περισσότερα...