Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην περιοχή της Χαλικιάς

Την Κυριακή 26/03/2023  και τη Δευτέρα 27/03/2023, θα απαγορευτεί η στάθμευση την οχημάτων στην περιοχή της Χαλικιάς (κατά μήπως του οδοστρώματος και του πάρκινγκ) λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης που θα πραγματοποιηθούν.

Περισσότερα...

Δήμος Μήλου: Εντάχθηκε στην πρόσκληση για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων

Ύστερα από σχετική πρόταση που είχαμε υποβάλει, ο Δήμος Μήλου εντάχθηκε στην πρόσκληση: «Κατασκευή και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Δήμο Μήλου» συνολικού προϋπολογισμού 381.996,88 ευρώ

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου την Πέμπτη 23/3 – Αναλυτικά τα θέματα

Καλείσθε να προσέλθετε στη ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 23η του μηνός Μαρτίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Περισσότερα...

Δήμος Μήλου: Κλειστός ο δρόμος για το κέντρο της Πλάκας λόγω έργων

Ο Δήμος Μήλου σας ενημερώνει ότι ο δρόμος για το κέντρο της Πλάκας από το ύψος του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, θα είναι παραμείνει κλειστός  αύριο Σάββατο 18/3/2023 από τις 07:30 το πρωί μέχρι και το πέρας των εργασιών επισκευής του οδοστρώματος.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Δήμος Μήλου

Ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση σε τμήμα δρόμου της Τρυπητής (PHOTOS)

Η Κοινότητα Τρυπητής Μήλου ανακοινώνει την ολοκλήρωση του έργου «Τσιμεντόστρωση τμήματος δρόμου στο Παζάρι (που οδηγεί προς Μύλους)»

Περισσότερα...

Δήμος Μήλου: Χωματουργικές εργασίες στο parking της Χαλικιάς

Ξεκινούν την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 οι χωματουργικές εργασίες στο παρκινγκ της Χαλικιάς.

Παρακαλείσθε από αύριο το πρωί μέχρι και το πέρας των εργασιών ασφαλτόστρωσης να μην σταθμεύετε στο Parking της Χαλικιάς αλλά και μπροστά και στο πλάι του Νηπιαγωγείου Τριοβασάλων Μήλου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Δήμος Μήλου

Κλείσιμο Δημοτικού Σταδίου Μήλου λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Στο πλαίσιο του έργου «Εκσυγχρονισμός και Επίστρωση με Συνθετικό Τάπητα Περιμετρικού Στίβου Δημοτικού Σταδίου Μήλου», το Δημοτικό Στάδιο Μήλου θα παραμείνει κλειστό από το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 και για τουλάχιστον μια εβδομάδα για όλους τους δημότες και τους αθλητικούς συλλόγους.

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Λιμενικού Ταμείου Μήλου την Παρασκευή 10/3 - Αναλυτικά τα θέματα

Καλείσθε να συμμετέχετε, σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα στον Αδάμαντα, που θα διεξαχθεί δια ζώσης, την 10η του μηνός Μαρτίου έτους 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 για λήψη αποφάσεων.

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Αδάμαντα την Τρίτη 7/3 - Αναλυτικά τα θέματα

Σας καλούμε όπως προσέλθετε, στη συνεδρίαση του συμβουλίου της Κοινότητας Αδάμαντα, που θα διεξαχθεί, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινότητας Αδάμαντα, την 7η, του μήνα ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, μέρα της εβδομάδας ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00 (σύμφωνα με το άρθρο 89 παρ.2 Ν.4555/2018),για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα:

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου την Δευτέρα 6/3 – Αναλυτικά τα θέματα

Καλείσθε να προσέλθετε στη ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 06η του μηνός Μαρτίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Περισσότερα...