Αθλητισμός

Το τουριστικό γραφείο διαχείρισης καταλυμάτων «milos accommodations» – Δ. Πουλάκης-Μ.Κούρτης Ο.Ε με έδρα τον Αδάμαντα Μήλου μαζί με την συνεργαζόμενη εταιρία ημερόπλοιου σκάφους αναψυχής «volcano boat» του Βαμβούνη Στέλιου παρέδωσαν ρουχισμό προπόνησης στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παμμηλιακού Α.Σ., καθώς και προπονητικό ρουχισμό.

«Αυτές τις δύσκολες εποχές για όλους μας τις οποίες διανύουμε είναι δεκτή η κάθε βοήθεια και ενίσχυση του συλλόγου μας από τοπικούς παράγοντες όσο μπορούν, καθώς και σε όποιους την έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε υγεία κυρίως σε όλους και να ξεκινήσει η αθλητική σεζόν με επιτυχία προς την ομάδα μας και να την χαρούν όσο μπορούν τα παιδιά μας.» αναφέρει στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του ο Παμμηλιακός.

Έναρξη εγγραφών τμημάτων ποδοσφαίρου – στίβου – μπάσκετ

Με μότο «Έλα κι εσύ στη μεγάλη οικογένεια του νησιού μας» ο Παμμηλιακός ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα τμήματα του ποδοσφαίρου, μπάσκετ και στίβου.

Για τα τμήματα ποδοσφαίρου οι ηλικιακές κατηγορίες (Αστεράκια, Παιδικό ,Εφηβικό) όπως αναμενόταν είναι οι: Κ5, Κ7, Κ9, Κ11, Κ13, Κ15, Κ17

Ταυτόχρονα η έναρξη προπονήσεων ποδοσφαίρου για αγόρια και κορίτσια έχει οριστεί για την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, ενώ η έναρξη προπονήσεων μπάσκετ και στίβου για την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.