Αθλητισμός

pammi2016

Βαθιά ανάσα πήρε ο Παμμηλιακός με τις δύο σερί νίκες του επί του Πανσιφναϊκού με 6-1 και επί του Ανδριακού 3-0 άνευ αγώνα, σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας του ομίλου παραμονής στην Α’ Κυκλάδων.

Η ομάδα της Μήλου ταξιδεύει τώρα στη Σύρο για να αντιμετωπίσει τον Πάγο, ενώ την επόμενη εβδομάδα πάει στη Νάξο, στο «αφιλόξενο» Φιλώτι, που προπορεύεται στη βαθμολογία. Δύο ματς που θα κρίνουν πολλά ή και τίποτα. Αναλόγως την εξέλιξη τους ο Παμμηλιακός έχει σαφώς πιο εύκολο πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο του μίνι αυτού πρωταθλήματος και μόνο με αυτοκτονία δεν θα εξασφαλίσει την παραμονή του και του χρόνου στην κατηγορία των «μεγάλων» των Κυκλάδων. Αν δεν πάρει τίποτα όμως από αυτά τα 2 ματς θα βρεθεί και πάλι με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Παύλος Δαούτης δεν έχει προβλήματα και θα πάρει στην αποστολή του για την Σύρο την καλύτερη δυνατή ομάδα. Η ψυχολογία έχει γυρίσει για τον Παμμηλιακό και ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα θα διώξει τελείως τα μαύρα σύννεφα που είχαν δημιουργηθεί την φετινή χρονιά από τις κακοτυχίες.

Η συνάντηση στο γήπεδο της Άνω Σύρου θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 17.30 και θα την διευθύνει ο κ.Δεληγιάννης Ν. με βοηθούς τους κ.κ.Τριριγώτη Σ. και Καλογερά Α.