Αθλητισμός

nom-vikeleia17

Ο Ναυτικός Όμιλος Μήλου συμμετείχε με επιτυχία, για μία ακόμη χρονιά, στη Διασυλλογική Ημερίδα Κολύμβησης Προαγωνιστικών κατηγοριών, Παμπαίδων Α,Β , Παγκορασίδων Α,Β ,Παίδων - Κορασίδων, Ανδρών - Γυναικών (open) και ανοικτής κατηγορίας με την Επωνυμία "Βικέλεια 2017'',στις 27 & 28 Ιουλίου 2017, ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή  στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Δήμου Σύρου Ερμούπολης ‘’Δημήτριος Βικέλας’’, 8 διαδρομών (50μ.) .

Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν:

ΒΕΛΕΤΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΒΗΧΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΒΗΧΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, ΒΙΚΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΒΛΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΝΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΜΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΛΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΝΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,ΝΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ –ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΞΥΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, ΠΡΕΒΕΝΑ ΖΑΜΠΕΤΑ, ΣΚΑΡΩΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ, ΣΚΡΕΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ,ΤΟΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΟΝΤΑΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ.

Αλλά σωματεία που συμμετείχαν ήταν:

Α.Ο.ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝ, Α.Ο.ΠΑΡΟΥ, Γ.Ν.Ο. ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΡΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ., ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΛ.ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΝΙΟΥ ΣΥΡΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΟΥ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μήλου όντας περήφανος για τους αθλητές του θέλει να δώσει θερμά Συγχαρητήρια σε όλους για την αγωνιστική και αθλητική τους παρουσία που εκπέμπει τα αθλητικά ιδεώδη που διδάσκονται από τους έμπειρους προπονητές του ΝΟΜ εδώ και χρόνια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων . Οι αθλητές μας γυρίσαν στη Μήλο αφού πραγματοποίησαν εξαιρετικές επιδόσεις με τις οποίες κέρδισαν σε ατομικό επίπεδο 5 χρυσά , 14 Αργυρά και 9 χάλκινα μετάλλια ενώ σε ομαδικό επίπεδο κέρδισαν 4 Αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια .

Συγχαρητήρια και στο Ν.Ο. Σύρου για την άψογη διοργάνωση των αγώνων .

Θα θέλαμε ξανά να συγχαρούμε θερμά τους αθλητές μας για το ήθος και την αγωνιστικότητά τους , να συγχαρούμε τον προπονητή τους κο Πουλάκη Δημήτριο για την σωστή και συστηματική προπόνηση καθώς και την αθλητική παιδεία που μεταδίδει στα παιδιά .

Ευχαριστούμε πολύ τον Ν.Ο. Σύρου και ιδιαιτέρως τον κο Γρυπάρη Δημήτριο για τις χρήσιμες συμβουλές και την πολύτιμη βοήθειά του , το Δήμο Σύρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου . Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς των παιδιών που συνόδεψαν την αποστολή κ. Θέμη Νίνο και κα. Κατερίνα Βήχου. Ευχαριστούμε την Hellenic Sea Ways για την έκπτωση που παρείχε στα εισιτήρια της αποστολής αλλά και όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται και δωρίζουν στα παιδιά τους την ευκαιρία να αθληθούν με το πιο ευεργετικό τρόπο για το σώμα και το μυαλό τους.

Επίσης το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μήλου ευχαριστεί θερμά την εταιρέια Ζante Ferries για την δωρεάν μετακίνηση των αθλητών του Ομίλου στην Αθήνα & επιστροφή τους με σκοπό να συμμετάσχουν στους κολυμβητικούς αγώνες στο Καρπενήσι. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να σας έχουμε αρωγούς και συμπαραστάτες στο έργο μας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μήλου θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στο MilosRent (Mάρκος και Νίκος Μάλλης Ο.Ε.) για την άμεση ανταπόκριση στο άιτημα μας και την οικονομική τους ενίσχυση. Έχοντας υποστηρικτές σαν και εσάς εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, για να ευοδωθούν οι προσδοκίες μας, για περισσότερο και καλύτερο Ναυταθλητισμό στο νησί.

Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μήλου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Μήλου και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο για την μεσολάβηση του ώστε να χορηγηθεί στον όμιλο η δωρεάν μετακίνηση των αθλητών στην Αθήνα & επιστροφή τους με σκοπό να συμμετάσχουν στους κολυμβητικούς αγώνες στο Καρπενήσι. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να σας έχουμε αρωγούς και συμπαραστάτες στο έργο μας.

Σας ευχαριστούμε, να είστε πάντα υγιείς και ευχόμαστε να είμαστε ξανά μαζί του χρόνου και εμείς να σας συνοδεύουμε στου όμορφους αγώνες σας .

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα του Ναυτικού Ομίλου Μήλου URL   www.nom.com.gr  και στο Facebook https://el-gr.facebook.com