Αθλητισμός

pammi-lixis2018

Τα τελευταία χρόνια ο Παμμηλιακός κάνει μια τεράστια προσπάθεια και σίγουρα ήταν δεδομένο ότι οι κόποι αρκετών χρόνων από τη δουλειά που έχει γίνει στις ακαδημίες θα έπρεπε να αποφέρει καρπούς.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και η διοίκηση του Παμμηλιακού, όχι απλά είχαν δώσει όλο τους το ''είναι'' για να δημιουργηθεί μια άκρως οργανωμένη εικόνα, αλλά, στερούνται χρόνο από τις οικογένειες τους για την... καψούρα τους, τον Παμμηλιακό και τις ακαδημίες του.

Την προηγούμενη Τετάρτη στο συνεδριακό κέντρο Μήλου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των ακαδημιών του συλλόγου, και σίγουρα, όλοι περίμεναν αρκετός κόσμος να δώσει το παρών.

Αν και η προσέλευση δεν ήταν η ικανοποιητική, παρότι, έγιναν προσπάθειες ώστε ο σύλλογος να ανέβει επίπεδο, η Μήλος είχε την χαρά να φιλοξενήσει δυο θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Κελεσίδη και Ανδρέα Μπονόβα. Αμφότεροι έδωσαν το παρών στην τελετή λήξης προκειμένου να κάνουν και την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κελεσίδη με την ονομασία ''Παναγιώτης Κελεσίδης το λιοντάρι του θρύλου''.

pammi-lixis2018a

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 19.00 με την παρουσίαση να γίνεται από τον γνωστό δημοσιογράφο του Σκάι κ. Νίκος Σταματέλο.

Το λυπηρό ήταν ότι λίγοι ήταν εκείνοι που αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε, παρά την εξαιρετική προσπάθεια που έκαναν οι Μιχάλης Βαμβακάρης και όλο το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού.

Η αρχή έγινε με την παρουσίαση του βιβλίου, όπου ο Παναγιώτης Κελεσίδης και Ανδρέας Μπονόβας, μίλησαν και εστίασαν την προσοχή τους στα παιδιά υπογραμμίζοντας τους συνεχώς ότι μόνο εάν δουλέψουν σκληρά θα έρθει το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις προς τους χορηγούς της ομάδας, τον Ανδρέα Μπονόβα και Παναγιώτη Κελεσίδη, αλλά και σε αθλητές που προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στο σύλλογο, με την συγκίνηση να είναι διάχυτη στην αίθουσα.

Η διοίκηση της ομάδας δεν παρέλειψε να τιμήσουν και το sportcyclades.gr αλλά και τον κ. Σταματέλλο για την προσφορά τους και η στήλη τους ευχαριστεί για την τιμή.

pammi-lixis2018b

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος του νησιού, Γεράσιμος Δαμουλάκης, ο διευθυντής λειτουργιών της Imerys στην Μήλο, Σαλούδος Γιάννης, ο Γραμματέας του Παμμηλιακού, Στέλιος Λιβάνης, ο εκπρόσωπος ΠΕΦΟ Παύλος Δεληγιαννάκης.

Όσον αφορά τους παίκτες που τιμήθηκαν από την ομάδα ήταν οι: Κωνσταντίνος Κουρέλης, Ηλίας Κυρίτσης, Κωνσταντίνος Δρίλλης, Μάριος Καμακάρης, Παναγιώτης Τσιριγωτάκης, Στάθης Παπαδημητρίου, Σταμάτης Σίδερης, Αργύρης Σίδερης, Αντώνης Μάνι, Βασίλης Καμακάρης, Πίτερ Ατανάσοφ.

pammi-lixis2018c

Απονεμήθηκε πλακέτα στον προπονητή, Νίκο Μάλη, ενώ παρόντες ήταν ο Μάρκος Μάλης που είναι εκ των χορηγών του συλλόγου και οι Αντώνης Νίνος και Πέτρος Τούρλος.

Ασφαλώς η ομάδα τίμησε και τον εκπρόσωπο του συνεδριακού κέντρου, Καντσό Μανούσο.

Υ.Γ. Θέση δεν έχω πάρει γιατί η παρουσία μου στον Κυκλαδίτικο αθλητισμό δεν έχει συμπληρώσει ούτε μήνα, αλλά, είναι κρίμα να προσπαθεί κάποιος να κάνει μια προσπάθεια σε μια ομάδα, και ορισμένοι να του γυρίζουν την πλάτη σαν να μην υπάρχει.

Για το Sport Cyclades και τα Μηλέικα Νέα

Κυριάκος Παντζαρίδης