Αθλητισμός

Οδεύοντας προς το τέλος της χρονιάς ο Παμμηλιακός εξέδωσε ευχαριστήριες ανακοινώσεις με τις οποίες μέσω του προέδρου και της διοίκησης του εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για την συνεισφορά τους στο Μηλέικο Σύλλογο, όσον αφορά την ακτοπλοϊκή μεταφορά των αθλητών και των ομάδων του στα νησιά των Κυκλάδων για την συμμετοχή τους σε αγώνες και πρωταθλήματα.

Μεταξύ αυτών αναφέρεται ξεχωριστά στη ναυτιλιακή εταιρία «Αιγαίον Πέλαγος Θαλάσσιες Γραμμές», στο ναυτιλιακό πρακτορείο «Milos Travel Πειρουνάκης», στη ναυτιλιακή εταιρία «Zante Ferries» και στη «Μεταφορική Μήλου Ηλίας Πανώριος Βήχος».

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Παμμηλιακού Α.Σ.:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ. εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας στην ναυτιλιακή εταιρία "Αιγαίο Πέλαγος" για τη διαρκή υποστήριξη που παρέχει στον σύλλογό μας. Αν και οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες η ανταπόκριση της εταιρίας σε κάθε αίτημά μας είναι άμεση συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία των εγχειρημάτων μας και προάγοντας το αθλητικό και κοινωνικό ιδεώδες. Ευχαριστούμε θερμά και το, πάντα ευγενικό και πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει, πλήρωμα του "Πρέβελης" και ευχόμαστε χαρούμενες γιορτές και καλές θάλασσες!»

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ. εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στο πρακτορείο MILOS TRAVEL - ΠΕΙΡΟΥΝΑΚΗΣ για την άψογη εξυπηρέτηση και την πολύτιμη βοήθεια που παρέχει στον Σύλλογό μας όποτε έχει χρειαστεί. Σας ευχαριστούμε που συμμερίζεστε το όραμά μας για την εξέλιξη του αθλητισμού στο νησί και σας ευχόμαστε χαρούμενες γιορτές!»

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ. εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας στη Μεταφορική Μήλου "Ηλίας Πανώριος - Ηλίας Βήχος" για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στον Σύλλογο. Η επιτυχία των όσων επιχειρούμε εξασφαλίζεται από την ανταπόκριση ανθρώπων σαν αυτούς που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη για τον τόπο τους. Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλές γιορτές!»

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ. εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας στην ναυτιλιακή εταιρία "Zante Ferries" για τη διαρκή υποστήριξη που παρέχει στον σύλλογό μας. Αν και οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες η ανταπόκριση της εταιρίας σε κάθε αίτημά μας είναι άμεση συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία των εγχειρημάτων μας και προάγοντας το αθλητικό και κοινωνικό ιδεώδες. Ευχαριστούμε θερμά και το, πάντα ευγενικό και πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει, πλήρωμα του "Διονύσιος Σολωμός" και ευχόμαστε χαρούμενες γιορτές και καλές θάλασσες!»