Αθλητισμός

Η ώρα για το μεγάλο παιχνίδι του 1ου ομίλου της Β’ Κυκλάδων έφτασε. Το παραδοσιακό ντέρμπι παλαιών χρόνων μεταξύ του Παμμηλιακού και της Ελλάς Σύρου θα θυμίσει πολλά στους παλιούς. Άλλωστε τα έφερε η τύχη και μοίρα των δύο ομάδων να παίζουν πάλι ένα ματς κορυφής. Η αήττητη και μόνο με νίκες Ελλάς Σύρου, εντυπωσιακή φέτος, δείχνει ξεκάθαρα ότι ανήκει στην Α’ κατηγορία των Κυκλάδων όπου προφανώς δεν συμμετέχει, όπως άλλωστε και ο Παμμηλιακός για άλλους λόγους και όχι για αγωνιστικούς.

Οι δύο ομάδες θα είχαν σίγουρα αξιοπρόσεκτη παρουσία, ακόμα και αν συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Α’ Κυκλάδων φέτος, διαθέτουν ποιοτικά ρόστερ. Για να καταλάβει κανείς την κρισιμότητα του αγώνα, θα υπάρχει παρατηρητής διαιτησίας που θα έιναι ο κ.Λάμπρος Μενδρινός.

Την συνάντηση θα διευθύνει ο Γ.Θ.Μαθιουδάκης με βοηθούς τους Σ.Κουλακιώτη και Γ.Α.Μαθιουδάκη

Ο αγώνας έχει οριστεί για το μεσημέρι της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου στις 2.45 και ο Παμμηλιακός καλεί τον κόσμο του να δώσει βροντερό παρόν για να ενισχύσει τις προσπάθειες των παιδιών σε αυτό το μεγάλο ντέρμπι. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο ο Παμμηλιακός στάθηκε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά λύγισε και γνώρισε την ήττα με 3-0 στην πρεμιέρα του πρωτθλήματος.

Αναλυτικά η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας Aegean Islands...

k16 pammiliakos nireas1119

Στη μάχη του πρωταθλήματος και η Κ16

Στην Πάρο ταξιδεύει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η Κ16 του Παμμηλιακού όπου στα πλαίσια του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ-16 BIOCLEAN αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Γήπεδο Αρχιλόχου τον ΜΕΑΣ Αστέρα Μαρμάρων. Οι πορείες των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με τον Παμμηλιακό να έχει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς και τον Αστέρα Μαρμάρων να μετρά 3 ήττες σε 3 αγώνες.

Αναλυτικά η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Κ-16 BIOCLEAN...