Αθλητισμός

aoserifou-pammi1217a

Ο Παμμηλιακός δεν κατάφερε να μεταβεί στην Σέριφο για το παιχνίδι με τον τοπικό ΑΟ Σερίφου, και η Πειθαρχική Επιτροπή κατακυρώνει το παιχνίδι που θα έκρινε πολλά στην τελική έκβαση του β’ ομίλου του πρωταθλήματος στα χαρτιά (3-0) υπέρ του ΑΟ Σερίφου.

Τα άσχημα δεν τελειώνουν εδώ καθώς επίσης αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον Παμμηλιακό , ενώ το συνολικό ποσό που καλείται να πληρώσει το ήδη επιβαρημένο ταμείο του είναι 988 ευρώ! Στον Παμμηλιακό «βράζουν» κυριολεκτικά με την αχαριστία των ανθρώπων του ΑΟ Σερίφου για όσα τους έχουν προσφερθεί όλα αυτά τα χρόνια από το Μηλέικο Σωματείο, ενώ στον ΑΟ Σερίφου τονίζουν ότι «δεν ξεχνάμε» τα όσα έχουν ειπωθεί»…

Με ανακοίνωση του ο Παμμηλιακός και ο πρόεδρος του, Μιχάλης Βαμβακάρης δεν άφησαν απαρατήρητο το γεγονός ότι η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε να χάσει το ματς με τον ΑΟ Σερίφου στα... χαρτιά με 3-0 με υπαιτιότητα των «κόκκινων'» που δεν είχαν ταξιδέψει στη Σέριφο.

Στην ανακοίνωση της η ομάδα της Μήλου υπογραμμίζει ότι ευχαριστεί 998 φορές (όσες και το πρόστιμο) τον ΑΟ Σερίφου και ότι στο μέλλον σε περίπτωση που η ομάδα του Γιάννη Ράμπια χρειαστεί βοήθεια, ο κόκκινοι θα είναι επιφυλακτικοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Αθλητικός Πολιτισμός του Α.Σ. Παμμηλιακού μας προτρέπει, για το παρόν να ευχαριστήσουμε 998 φορές τον ΑΟ Σερίφου. Για τον παρελθόν μας υπενθυμίζει τη βοήθεια που του προσφέραμε. Για το μέλλον, μας προτρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί. Καλή συνέχεια στον ΑΟ Σερίφου στο πρωτάθλημα.

Μιχάλης Βαμβακάρης ΜΜ.

Πρόεδρος Δ.Σ.

Η θέση του ΑΟ Σερίφου στην ανακοίνωση του Παμμηλιακού.

«Λυπόμαστε πολύ για τις δηλώσεις του κύριου Βαμβακάρη»

«Ξέρουμε πως όσα είπε τα είπε πάνω στον εκνευρισμό του και όσο για το παρελθόν που ανέφερε, καλύτερα να μην θυμόμαστε μόνο τα καλά που έχουν κάνει σαν Παμμηλιακός αλλά να μην ξεχνούν και τα άσχημα που έχουν συμβεί στα μεταξύ μας παιχνίδια γιατί είναι πολλά.

Απ' όλα αυτά τα χρόνια που ο Παμμηλιακός λόγω ποιότητας κέρδιζε, όλα ήταν μια χαρά και δεν μιλούσε κανείς. Αλλά εδώ και δυο χρόνια που ΑΟ Σερίφου πρωταγωνιστεί ίσως δεν αρέσει σε κάποιους.

Θεωρώ ότι έχουμε κάνει και κάνουμε τα πάντα σαν ομάδα ώστε να υπάρχουν οι καλύτερες σχέσεις μεταξύ των ομάδων μας και ειδικά με τον Παμμηλιακό λόγω του προέδρου του και πιστεύουμε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος να υπάρξει καμία συνέχεια στο όλο θέμα για την κατοχύρωση αγώνα στα χαρτιά για την οποία υπόλογος είναι ο Παμμηλιακός.

Αν πάλι θέλετε να το συνεχίσετε και να χαλάσει η μεταξύ μας σχέση σας υπενθυμίζουμε πως «δεν ξεχνάμε» τα όσα έχουν ειπωθεί και επιφυλασσόμαστε και εμείς για τη συνέχεια.

Καλή συνέχεια στον Παμμηλιακό και ελπίζουμε να πετύχει τους στόχους του».