Αθλητισμός

Με πολλά μετάλλια και τη χαρά της συμμετοχής ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους επέστρεψαν οι εννιά (9) αθλητές του Παμμηλιακού από το νησί της Νάξου, όπου συμμετείχαν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ14 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων. 

Η αποστολή συνοδεύτηκε από τον έφορο του τμήματος στίβου Ζαγουρή Δημήτρη και τους προπονητές Καβαλιέρο Ιάκωβο, Πουλάκη Δημήτρη και Γιέπο Δημήτρη.

Μετά το τέλος των αγώνων ο αρχηγός της αποστολή κ. Ζαγούρης ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Χρονή Νίκο (ιδιοκτήτη του Riva Travel) ο οποίος στηρίζει τον σύλλογο επί σειρά ετών τον κύριο Ηλιόπουλο (ιδιοκτήτη της Sea Jets) για την μετακίνηση της ομάδας.

pammiliakos stivos k14 naxos 2023b

«Καλές θάλασσες και καλό καλοκαίρι. Τέτοιες ενέργειες προάγουν την ευγενή άμιλλα και αποτελούν οξυγόνο ζωής για τους συλλόγους των νησιών μας.

Επίσης ο πρόεδρος και το ΔΣ του Παμμηλιακού ευχαριστούμε τον Δήμο Βουβοσήρα, επιστήθιο φίλο του συλλόγου μας, ο οποίος όποτε βρεθούμε στο νησί της Αριάδνης, με οποιαδήποτε αποστολή, φροντίζει για την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση.

Πλέον,  μετά και τη τοποθέτηση ταρτάν στο κουλουάρ του Σταδίου Μήλου, αλλά και τις προγραμματισμένες μελλοντικές διοργανώσεις, ο στίβος στη Μήλο ανεβαίνει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.»

Παμμηλιακός Α.Σ.

pammiliakos stivos k14 naxos 2023

pammiliakos stivos k14 naxos 2023d

pammiliakos stivos k14 naxos 2023c