Αθλητισμός

Ένας από τους κορυφαίους της Ελληνικής διαιτησίας, ο κ. Θάνος Νικολακόπουλος ξεκίνησε τον κύκλο των μαθημάτων και των εξετάσεων στις Κυκλάδες με αφετηρία τη Μήλο.

Ο παρατηρητής διαιτησίας της super league και Περιφερειάρχης διαιτησίας που έχει στον τομέα ευθύνης του και τις Κυκλάδες σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κυκλάδων και την επιτροπή διαιτησίας, ξεκινούν την προσπάθεια ώστε να αναδειχθούν νέοι διαιτητές σε όλα τα νησιά του νομού.

Οι 5 υποψήφιοι διαιτητές στη Μήλο, αφού παρακολούθησαν τα μαθήματα έδωσαν εξετάσεις και εφόσον πετύχουν θα είναι έτοιμοι για να συμπεριληφθούν στους πίνακες της ένωσης.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το άμεσα επόμενο διάστημα και σε άλλα νησιά που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οικοδεσπότης στη Μήλο είναι ο Παμμηλιακός που εξασφάλισε ένα άψογο περιβάλλον για τους υποψηφίους και τον καθηγητή στο ''Συνεδριακό Κέντρο Γεώργιος Ηλιόπουλος'' που αποτελεί έναν υπερσύγχρονο χώρο.

Ο πρόεδρος του Παμμηλιακού κ. Μιχάλης Βαμβακάρης, γνωστός για το φιλόξενο πνεύμα που τον διακρίνει, ευχαρίστησε τον υπεύθυνο του συνεδριακού κέντρου, κ. Μανούσο Καντσό, τον πρώην δήμαρχο Μήλου Γεράσιμο Δαμουλάκη για τη φιλοξενία, το εστιατόριο Σιρόκο, τα Γλαρονήσια και το καφέ μπαρ Deck.

sxolh diaithsias 2021a milos

Ευχές του Παμμηλιακού για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις - Η ανακοίνωση

«Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ Α.Σ περα από " Καλή επιτυχία " που ευχόμαστε ολόψυχα στους Αθλητές και μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, να μην πάψουν στιγμή να ονειρεύονται Και να πασχίζουν για το παρόν και το μέλλον τους.

Την σημαντικότερη μάχη την έχουμε ήδη κερδίσει και αυτή δεν είναι άλλη του να είμαστε όλοι καλά και μαζί....

Στα δικά μας μάτια όλα τα παιδιά μας είναι ήδη νικητές, αφού επέδειξαν σοβαρότητα, ωριμότητα στην δοκιμασία αυτή.

Θα είμαστε όλοι στο πλευρό τους, για να στηρίξουμε και αυτή την χρονιά , την προσπάθεια τους και να καμαρώσουμε, για όποιο αποτέλεσμα φέρουν.

Ευχόμαστε να είναι το επιθυμητό για τους ίδιους και τις οικογένειές τους..»

Συνεχίζει μόνο ως αθλητής του Παμμηλιακού ο Χρήστος Γιαννής - Η ανακοίνωση

«Το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ. ανακοινώνει την λήξη της προπονητικής συνεργασίας με τον κο Χρήστο Γιαννή ο οποίος θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας ως ποδοσφαιριστής. Ευχόμαστε στον κο Γιαννή, που πλέον θα αφοσιωθεί στην αθλητική του ιδιότητα ως παίκτης, συναρπαστικές και νικηφόρες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις!»

Για τα Μηλέικα Νέα

Σπύρος Μάκαρης - SportCyclades.gr