Αθλητισμός

Με την πλειονότητα των αγώνων να έχουν αναβληθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις Κυκλάδες και το απαγορευτικό απόπλου που βρίσκεται σε ισχύ, μόνο η Κ16 του Παμμηλιακού συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσης αυτην την εβδομάδα.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, καιρού επιτρέποντος (το δελτίο πάντως εμφανίζει βελτίωση των συνθηκών) η Κ16 του Παμμηλιακού υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ-16 BIOCLEAN της ΕΠΣ Κυκλάδων τον ΑΟ Πάρου.

Οι «κόκκινοι» θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους και να πετύχουν την 6η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στην ομάδα του ΑΟ Πάρου που μόνο ως αμελητέα ποσότητα δεν λογίζεται. Ο ΑΟ Πάρου βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πίσω με 4 νίκες και μία μόλις ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΑΜΕΣ Νηρέα με 3-2.

Ο αγώνας, που ολοκληρώνει τον α’ γύρο του πρωταθλήματος Κ-16 BIOCLEAN της ΕΠΣ Κυκλάδων θα ξεκινήσει στις 2.45 στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου και θα τον διευθύνει ο Γ. Θ. Μαθιουδάκης με βοηθούς τους Σ.Κουλακιώτη και Γ.Α.Μαθιουδάκη.

Ο Παμμηλιακός Α.Σ. καλεί για συμπαράσταση σε μία ομάδα που αξίζει να την απολαμβάνεις και να την χειροκροτείς στο γήπεδο, αφού παίζει απολαυστικό ποδόσφαιρο! Να είστε όλοι εκεί!

Αναλυτικά η βαθμολογία στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Κ-16 BIOCLEAN της ΕΠΣ Κυκλάδων…