Αθλητισμός

Χωρίς να συναντήσουν την παραμικρή δυσκολία συνέχισαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του οι ακαδημίες του Παμμηλιακού στο πρώταθλημα των κατηγοριών τους στην ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η Κ16, σε αγώνα που έγινε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Αρχιλόχου, συνέτριψε την αντίστοιχη του Μαρπησσαϊκού με 2-6 με γκολ 2 του Λικάϊ,2 του Αποστολή Μαυρογιάννη και από 1 του Παναγιώτη Βήχου και Αντώνη Κυρίτση. Με τη νίκη αυτή η ομάδα παρέμεινε επικεφαλής του ομίλου της με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο ίδιο γήπεδο η Κ12 , αμέσως μετά από τον αγώνα των Κ16, αντιμετώπισε τον ΑΜΕΣ Νηρέα επικρατώντας με σκορ 1-3. Τα γκολ σημείωσαν: 2 ο Φίλιππος Κουλακιωτης και ένα ο Γιώργος Κουλακιωτης. Η Κ 12 επίσης είναι επίσης επικεφαλής του ομίλου της με δύο στα δύο!

pammiliakos gynaikes2019

Πρώτο φιλικό παιχνίδι για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παμμηλιακού

Την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, και να δείξουν την πρόοδο που έχουν κάνει, από την πρώτη μέρα που ήρθαν σε επαφή με την μπάλα ποδοσφαίρου, είχαν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου οι κοπέλες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παμμηλιακού.

Μπροστά σε αρκετό κόσμο που είχε μαζευτεί στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου η γυναικεία ομάδα πραγματοποίησε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με την Κ14 του συλλόγου.

Τα συμπεράσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά για τα κορίτσια! Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα δούμε και αυτήν την ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων! Το γυναικείο ποδόσφαιρο στης Κυκλάδες έχει μέλλον!

pammiliakos gynaikes2019 filiko