Αθλητισμός

pammi2002

Το σερί αήττητο του συνέχισε ο Παμμηλιακός που πέρασε νικηφόρα με 1-4 και από την έδρα της νεοφώτιστης Σύρος 2002.

Στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 21/1 στο γήπεδο της Άνω Σύρου, η ομάδα του κ. Μάλλη επέβαλε τον ρυθμό της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στη νεανική ομάδα της Σύρου και κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε με 0-3.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κάμπαξης, μόνο ικανοποιημένος θα πρέπει να είναι από την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές του, καθώς μόνο καλά λόγια υπάρχουν για την προσπάθεια που γίνετε στη πρώτη χρονιά ύπαρξης του Ανδρικού τμήματος.

Τα γκολ

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα και συγκεκριμένα στη διαμόρφωση του σκορ, ο Αργύρης Σίδερης ήταν για ακόμα μία αγωνιστική πρωταγωνιστής για τους «Μηλιούς» καθώς από τα πόδια τους ήρθαν τα γκολ στο 26’ και το 32’ για το 0-2.

Το αυτογκόλ του Ζαγκούλη στο 38΄διαμόρφωσε το 0-3 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Σύρος 2002 μείωσε σε 1-3 με γκολ στο 55’ του Ζερβάκη, με το τελικό 1-4 να διαμορφώνει ο Δρίλης στο 70’ .

Στο 74΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κρητικός, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 55’, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Διαιτητής: Ρούσσος Γ., Βοηθοί: Καλόγερας-Βαρθαλίτης

Σύρος 2002 (Κάμπαξης): Αραγιάννης, Βοπόπουλος, Μαρουδιάς Ν., Ζαγκούλης (69’ Μποτίνης), Συργιάνης (55’ Κρητικός), Γεράρδης (64’ Κασσανδρινός) , Κονδύλας, Δριμάλας, Σαγκινετος, Ζερβάκης, Λελάι

Αναπληρωματικοί: Κανακάρης, Λελάι, Φώσκολος, Μαρουδιάς Θ.

Παμμηλιακός (Μάλλης) : Πόπι, Ζουλιας (63’ Μπεκογιάννης), Λιβάνιος, Σίδερης Σ., Ντόριζας (66’ Μαυρογιάννης), Σοσόλι, Δρίλης, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης (45’ Ταγκίρης) , Σίδερης Α., Δερδελάκος

Αναπληρωματικοί: Αθανασίου, Κρεμύδας 

Για τα «Μηλέικα Νέα» και το «SportCyclades»

Σπύρος Μάκαρης