Άρθρα - Συνεντεύξεις

Η συντήρηση σε ανελκυστήρες – ασανσέρ και αναβατόρια είναι μια εξαιρετικά σημαντική διαδικασία που πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους μηχανικούς με εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία. Η συντήρηση κάθε ανελκυστήρα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη και κυρίως ασφαλή λειτουργία του καθώς και τη διατήρηση συνολικά της εγκατάστασης στο βέλτιστο λειτουργικό επίπεδο.

Γιατί είναι σημαντική και απαραίτητη η συντήρηση του ανελκυστήρα;

Με την τακτική και το βασικότερο σωστή συντήρηση και τεχνική υποστήριξη εξασφαλίζεται η καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία του κάθε ασανσέρ σε μηνιαία βάση και εξαλείφονται επίσης βλάβες και ανεπανόρθωτες φθορές οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα δυσκολεύοντας και θέτοντας σε κίνδυνο την χρήση του εκάστοτε ανελκυστήρα.

liftek asanser 071222a

Υποχρεωτική συντήρηση ανελκυστήρα βάσει νομοθεσίας

Να σημειώσουμε επίσης πως η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα είναι υποχρεωτική και από το νόμο. Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία τα διαστήματα στα οποία πραγματοποιείται η υποχρεωτική συντήρηση των ανελκυστήρων είναι τα εξής:

 • Για μονοκατοικίες, κάθε δύο μήνες (6 φορές ετησίως)
 • Για πολυκατοικίες και ξενοδοχεία μέχρι 200 κλίνες, κάθε 45 ημέρες (8 φορές ετησίως)
 • Για ανελκυστήρες σε δημόσια κτίρια, για ξενοδοχεία με περισσότερες από 200 κλίνες, για νοσοκομεία και για μεγάλα κτίρια, 2 φορές το μήνα (24 φορές ετησίως)

Αν επομένως θέλετε να είστε απόλυτα εξασφαλισμένοι και νόμιμοι μπορείτε να επικοινωνήσετε με την LIFTEK και να ενημερωθείτε πλήρως για τις τιμές των πακέτων συντήρησης της, επιλέγοντας το συμβόλαιο συντήρησης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε την φόρμα προσφοράς που θα βρείτε στο site της και άμεσα να λάβετε μια αναλυτική και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Η εταιρεία LIFTEK, συνεχίζοντας τη δυναμική της ανάπτυξη στον κλάδο της κατασκευής και εμπορίας ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων, σχεδιάζει και διαθέτει σύγχρονους ανελκυστήρες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για κάθε χρήση και τύπο κτιρίου σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Η LIFTEK εξειδικεύεται και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης ασανσέρ στις Κυκλάδες από το 2015 ως και σήμερα. Η πολυετή εμπειρία και η υψηλή τεχνογνωσία της στον χώρο των ανελκυστήρων αποτελεί την καλύτερη απόδειξη των άριστων υπηρεσιών που προσφέρει η LIFTEK σε κάθε πελάτη της.

Με την απόκτηση της πρώτης άδειας Τεχνικού Γραφείου Ανελκυστήρων στις Κυκλάδες από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την έκτοτε ενεργή παρουσία της με 4 σημεία εξυπηρέτησης σε Σύρο, Μύκονο, Πάρο & Νάξο, η LIFTEK έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να κυριαρχήσει στον χώρο των ανελκυστήρων και της συντήρησης αυτών.

liftek asanser 071222b

Υπηρεσίες συντήρησης στον τομέα των Ασανσέρ – Αναβατόριων από την LIFTEK

Στην LIFTEK θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε ασανσέρ-ανελκυστήρες και αναβατόρια που σκοπό έχουν να σας προσφέρουν ύψιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα. Οι υπηρεσίες συντήρησης ασανσέρ στις Κυκλάδες ως βάση τους έχουν την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των ανελκυστήρων κάθε κτιρίου.

Το ανθρώπινο δυναμικό της απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες μηχανικούς και ως εταιρεία ξεχωρίζει για :

 • την εμπειρία,
 • την τεχνική εξειδίκευση και
 • την παροχή υψηλής τεχνολογικής υποστήριξης σε όλα τα στάδια ενός νέου έργου.

Στο site της LIFTEK μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα συντήρησης Ανελκυστήρα - Ασανσέρ σε Μήλο, Κίμωλο, Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Τήνο, Ίο, Σαντορίνη καθώς και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων. Ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο των παρεχόμενων υπηρεσιών της είναι η τεχνική υποστήριξη της, η οποία λειτουργεί 24 ώρες 365 μέρες τον χρόνο, ώστε να βρίσκετε πάντα δίπλα σας ένας από τους συνεργάτες της.

liftek asanser 071222c

Τι κάνει την εταιρεία LIFTEK να ξεχωρίζει;

 • Η LIFTEK έχει ως κύριο σκοπό της να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, καλύπτοντας όλα τα νησιά των Κυκλάδων με 4 γραφεία άμεσης εξυπηρέτησης και τεχνικής κάλυψης σε Σύρο, Μύκονο, Πάρο και Νάξο
 • Σας παρέχει Πακέτα Συμβολαίων Συντήρησης για κάθε εγκατάσταση
 • Η Τηλεφωνική Τεχνική Υποστήριξη λειτουργεί όλο το 24ωρο365 μέρες τον χρόνο
 • Γραμματειακή υποστήριξη καθημερινά 9:00 – 21:00
 • Διαθέτει μεγάλη διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά ανελκυστήρων METRON, KLEEMANN, MORIS, KLEFER, GMV, PIZATTO, STAGE, VASSLER.

Επικοινωνήστε με τη Liftek για να βρείτε το πακέτο συντήρησης ανελκυστήρα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Έχει μια λύση για εσάς!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

σε Μήλο, Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Τήνο, Σαντορίνη, Ίο, Σίφνο

 • Συντήρηση ασανσέρ & επισκευή
 • Μελέτη & εγκατάσταση ανελκυστήρα
 • Κατασκευή μεταλλικών φρεατίων
 • Εγκατάσταση εξωτερικών ασανσέρ
 • Ανακαίνιση & εκσυγχρονισμός ανελκυστήρα
 • Πιστοποίηση ανελκυστήρα & αδειοδότηση

Map Gif

Σας ανεβάζουμε με ασφάλεια στις Κυκλάδες!

🌐 www.liftek.gr

📍 Επτανήσου 13, Σύρος

☎️ 22810 77777

📧  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας και στα social media:

facebook: https://www.facebook.com/Liftek.gr

instagram: https://www.instagram.com/liftek.gr/

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ZxGVRECem4M