Τα τελευταία χρόνια επεμβάσεις όπως η αυξητική στήθους και η προσθετική στήθους έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς, καθώς όλο και περισσότερες ηθοποιοί και σελέμπριτις, όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Νίκι Μινάζ προάγουν πλέον το πρότυπο ενός εντυπωσιακού και πλούσιου μπούστου.

Μπορεί για εκείνες βέβαια το κόστος να μην είναι πρόβλημα, για εμάς τους καθημερινούς ανθρώπους όμως, το πόσο κοστίζει μία τέτοια επέμβαση είναι ένα ζήτημα που θα το σκεφτούμε.

Στην πραγματικότητα, οι τιμές των επεμβάσεων αυτών δεν θα πρέπει να αποτελούν κριτήριο επιλογής τους, καθώς είναι σημαντικό, για ότι αφορά το σώμα σας να επενδύσετε πρώτα στην εμπειρία και την υψηλή εξειδίκευση και έπειτα να ασχοληθείτε με το κόστος.

Ο στόχος της διαδικασίας

Η αυξητική στήθους είναι μια αισθητική επέμβαση που γίνεται με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής και έχει σκοπό την αύξηση του μεγέθους και της πυκνότητας του στήθους. Ο θηλασμός και η απώλεια βάρους μπορούν να μειώσουν τόσο την ελαστικότητα, όσο και την πυκνότητα του στήθους, με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται πλαδαρό.

Η προσθετική στήθους μπορεί να διορθώσει αυτό το πρόβλημα, με την προσθήκη ειδικών βιοσυμβατών εμφυτευμάτων, ή λίπους για την αναπλήρωση του χαμένου όγκου. Εναλλακτικά, μπορεί να αυξήσει το μέγεθος ενός αρχικά μικρού στήθους, δίνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

neat proper article12 12 040221a

Είναι αυτή η επέμβαση για μένα;

Η αυξητική στήθους μπορεί να βοηθήσει στην ανάπλαση του στήθους με τη δημιουργία του επιθυμητού μεγέθους, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αναπτερώσει το ηθικό και να αυξήσει την αυτοπεποίθηση της γυναίκας.

Όσον αφορά το κόστος της, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να σας ανησυχεί, καθώς πλέον η προσθετική στήθους θεωρείται επέμβαση ρουτίνας και οι τιμές τέτοιων επεμβάσεων είναι πολύ πιο χαμηλές απ’ ότι ήταν στο παρελθόν.