Η προίκα μωρού αποτελείται από ένα σετ το οποίο περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία από λευκά είδη και βαπτιστικά. Πως κάνεις την σωστή επιλογή του;

Σε μία βάπτιση πάντα γίνονται δώρα σχετικά με τις ανάγκες του μωρού. Ένα από τα πιο δημοφιλή, είναι η προίκα μωρού η οποία περιέχει ποικιλία από λευκά είδη για τις πρώτες ανάγκες του νεογέννητου αγγελουδιού σου.

Η προίκα μωρού αγοράζεται είτε από τους νονούς για να περιλαμβάνει τα βαπτιστικά είδη, είτε από τους συγγενείς που προσανατολίζονται κυρίως στα λευκά είδη για το πρώτο μπάνιο του μωρού και το κρεβατάκι του.

Ας δούμε τι μπορεί να περιέχει ένα σετ προίκας μωρού:

Σετ κούνιας

Σε αυτό το σετ περιλαμβάνονται είδη για τον ύπνο του νεογέννητου όπως το πάπλωμα, η κουνουπιέρα του κρεβατιού, τα σεντόνια κούνιας, το μωρουδιακό μαξιλάρι και η πάντα κούνιας, που αποτελεί προστατευτικό, για να μη χτυπάει το μωράκι. Υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα για αγοράκια και κοριτσάκια.

Βαπτιστικό σετ

Η προίκα μωρού με βαπτιστικό σετ περιλαμβάνει την λουτροπετσέτα που θα στεγνώσει το μωράκι, ένα σετ λίκνου και λαδόπανα ρουχαλάκια. Μπορεί να έχει επιπλέον λαδόπανα για τα χέρια του παπά και του νονού και άλλα αντικείμενα σχετικά με το μυστήριο της βάπτισης. Τις περισσότερες φορές το αγοράζει ο ίδιος ο νονός ή η νονά καθώς συνδέεται με τον ρόλο του. Φυσικά βγαίνει για αγοράκια και κοριτσάκια σε πολύ όμορφα σχέδια.

Βρεφικά χαλάκια

neatproper11 milos 180620a

Είναι ένα πολύ πρακτικό δώρο για το πρώτο δωματιάκι, που εντάσσεται στην προίκα μωρού. Είναι απαλά, χαριτωμένα και κρατούν το δωμάτιο καθαρό. Πολλές φορές τα βρεφικά χαλάκια είναι και το πρώτο μέρος που το μωρό κάνει τα πρώτα του βήματα ή παίζει πάνω σε αυτό καθώς μεγαλώνει. Είναι ένα πολύ όμορφο δώρο που συνδυάζεται άψογα με ένα σετ κούνιας και το ολοκληρώνει.

Που τα βρίσκεις;

Εάν αναζητάς έτοιμα σετ προίκας μωρού ή θες να διαμορφώσεις το δικό σου με είδη που θα διαλέξεις εσύ, τότε επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα uniquelinen.gr. Εδώ σε περιμένουν πολλά και μοναδικά μωρουδιακά λευκά είδη, γεμάτα χρώματα και σχέδια. Όλα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, από πολυτελή υλικά και μοναδικά brands, για εγγυημένη ποιότητα και αντοχή στον χρόνο!