Το μαγιό μονοκίνι είναι το απόλυτο sexy μαγιό για το καλοκαίρι του 2020. Όμως εάν θες ακόμα πιο μικροσκοπικά μαγιό, τότε υπάρχουν λύσεις και για σένα.

Πολλές γυναίκες επιθυμούν τις πιο sexy επιλογές γυναικείων μαγιό για την παραλία καθώς νιώθουν αυτοπεποίθηση από τα βλέμματα και την έκφραση της έντονης σεξουαλικότητας τους.

Μονοκίνι

Το μαγιό μονοκίνι, που ίσως το έχεις δει να προβάλλεται όλο και περισσότερο, πρόκειται για ένα πολύ sexy ολόσωμο μαγιό με πολλά ανοίγματα στην κοιλιά που δημιουργεί ένα πάνω και ένα κάτω μέρος, αλλά παραμένει ενιαίο.

Είναι το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού 2020 ήδη λατρεύεται από πολλές γυναίκες. Μπορείς να το βρεις με διάφορες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που θα αναδείξουν τα πιο ξεχωριστά σημεία του σώματος σου και θα το λατρέψουν όλοι και όλες.

Micro Bikini

neatproper7 milos 210520a

Το micro bikini, όπως μαρτυρά και το όνομα του είναι ένα πολύ μικρό μπικίνι που αφήνει λίγα στη φαντασία. Επιλέγεται από πολλά μοντέλα και γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και θέλουν βαθύ μαύρισμα και τους αρέσει να ξεχωρίζουν. Η απόλυτη χρωματική επιλογή του micro bikini είναι το μεταλλικό και το μαύρο. Είναι δύο χρώματα που εντυπωσιάζουν και ταιριάζουν με όλα. Το πάνω μέρος του είναι εξαιρετικά μικρό, όπως και το string από κάτω και έτσι προσφέρεται για ένα βαθύ μαύρισμα.

Μπικίνι String

Μπορείς να επιλέξεις ένα μπικίνι string, αν θες να είσαι sexy αλλά ταυτόχρονα και μέσα στη νόρμα. Είναι η ασφαλής, αλλά αισθησιακή επιλογή για κάθε γυναίκα. Το tan line που θα κάνεις μπορεί να είναι είτε από ένα μπραζίλ (brazil) μαγιό, είτε από ένα t-string. Αυτό θα το επιλέξεις εσύ η ίδια, ανάλογα με το τι σου αρέσει.

Ποικιλία και sexy σχέδια

Για κάθε μικροσκοπικό μαγιό, ο δρόμος σε βγάζει στο κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα sexy εσωρούχων, το sexylespetites.com. Εδώ θα βρεις όλα τα παραπάνω μαγιό, καθώς και πολλά σε vintage γραμμές.

Γίνε η πιο ερωτική παρουσία της παραλίας και φρόντισε να κρατήσεις το ίδιο attitude ακόμα και στην βραδινή σου έξοδο με τις μοναδικές επιλογές από sexy γυναικεία εσώρουχα. Κορυφαία ποιότητα, επώνυμα brands και εξαιρετικά χαμηλές τιμές για εσένα που θες να νιώθεις γυναίκα.