Είναι γνωστό ότι στο «μερεμετάκι» στον Τριοβάσαλο θα βρείτε ότι χρειάζεστε από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο…μερεμέτι! 

Μετά από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, στην προσπάθειά μας να καλύπτουμε συνεχώς τις ανάγκες σας γύρω από την κατασκευή, την ανακαίνιση και την καλύτερη λειτουργία του σπιτιού σας αλλά και της επιχείρησής σας, δημιουργήσαμε το «μερεμετάκι». Έχοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία κορυφαίων εταιριών, μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξιόπιστων προϊόντων, σας προτείνουμε την καλύτερη λύση στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Κάθε κατασκευή ταράτσας είναι μοναδική και έχει τα δικά της διαφορετικά χαρακτηριστικά, είτε είναι μια επίπεδη ταράτσα ή μια θολωτή ταράτσα (τρούλος). Οι ταράτσες δεν είναι μόνο για να ομορφαίνουν το κτήριο αλλά έχουν και σημαντικό προστατευτικό ρόλο. Οι οροφές επειδή βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο του κτηρίου, προσβάλλονται από τα φυσικά στοιχεία και συνήθως έχουν διαρροές μετά από κάποια χρόνια.

Το «μερεμετάκι» προσφέρει συστήματα στεγανοποίησης υγρής επάλειψης με βάση την πολυουρεθάνη που προσφέρουν μακροχρόνια προστασία για απλές, λεπτομερείς ή δύσκολες κατασκευές.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ θερμοπομπός της αγοράς στο #μερεμετακι!

Προετοιμαστείτε για τον χειμώνα με τους θερμοπομπούς NOBO τώρα από 135 ευρώ!

Εγγύηση 7 χρόνια!

meremetaki thermopompos mobo

Επίσης Νιπτήρες σε μοναδικά σχέδια, μπαταρίες από τους καλύτερους οίκους, λεκάνες κρεμαστές σε άριστη ποιότητα πορσελάνης και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές!

Ελάτε να επιλέξουμε τα δικά σας για ένα όμορφο, ποιοτικό και οικονομικό μπάνιο!

meremetaki bianco milos 2021

Ακολυθείστε το «μερεμετάκι» στο facebook και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις νέες προσφορές... https://www.facebook.com/meremetaki

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.meremetaki.gr