Η καινοτομία είναι βασικός παράγοντας στην επιλογή του σωστού προϊόντος για ορθοπεδική χρήση. Παρακάτω θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι για να καταλήξεις στο προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες σου.

neat proper article7 12 201120

Η εταιρία Orthoway, με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο, δραστηριοποιείται με τρία καταστήματα πανελλαδικά σε Αθήνα, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης, και ξεχωρίζει για την καινοτομία της στον χώρο των προϊόντων ορθοπεδικής. Προσφέρει μεταξύ άλλων μια μεγάλη ποικιλία σε αναπηρικά αμαξίδια, ορθοπεδικούς πάτους, καθώς και τεχνητά μέλη.

Τεχνητά μέλη

Τα τεχνητά μέλη της Orthoway περιλαμβάνουν μια πληθώρα από πρόσθετα μέλη  που προσφέρουν αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις.

Τεχνητά μέλη κάτω άκρων

Τα συγκεκριμένα τεχνητά μέλη είναι κατάλληλα για την περίπτωση που επέλθει ένας ακρωτηριασμός των κάτω άκρων. Σε αυτή την κατηγορία μπορείς να βρεις πρόσθετο άκρο ποδός, κνημιαίες προθέσεις, μηριαίες προθέσεις, προθέσεις απεξάρθρωσης γονάτου και προθέσεις απεξάρθρωσης ισχίου.

neat proper article7a 12 201120

Βρες όλα τα ορθοπεδικά είδη που καλύπτουν τις ανάγκες σου στα καταστήματα Orthoway και δημιούργησε ένα περιβάλλον ασφαλούς και ευέλικτης καθημερινότητας.