Ο Εξοπλισμός κουζίνας είναι απαραίτητος για να κάνετε την επιχείρησή σας πραγματικά ανταγωνιστική στον κλάδο της και να ξεχωρίσετε με την ποιότητα και την αποδοτικότητα των υπηρεσιών σας.

Συσκευές μπαρ, επαγγελματικά ψυγεία και άλλες βασικές συσκευές που χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση από τους υπαλλήλους σας, είναι αυτές που ξεχωρίζουν τις απλές επιχειρήσεις από τις κορυφαίες και εξασφαλίζουν ακόμα και αστέρια Michelin σε αυτές που έχουν κάνει τις σωστές επιλογές, όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε εξοπλισμό κουζίνας.

Ότι είδους επιχείρηση εστίασης κι αν έχετε, στην Alfa Exoplismos θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη που χρειάζεται μία σύγχρονη επιχείρηση για να φτάσει στο μέγιστο της απόδοσής της.

Για το βράδυ αλλά και το πρωί

Οι συσκευές μπαρ δεν απευθύνονται απαραίτητα σε μεταμεσονύχτιες διαδρομές, αφού ακόμα και οι barista που φτιάχνουν πρωινό καφέ ή smoothies, σε επιχειρήσεις όπως οι καφετέριες, αλλά και οι barista στα ξενοδοχεία τις χρησιμοποιούν ιδιαίτερα, ενώ ορισμένες από τις συσκευές bar που θα βρείτε στην Alfa exoplismos μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μπουφέ για self service εξυπηρέτηση των πελατών.

Στις συσκευές bar κορυφαίας ποιότητας που θα βρείτε στην Alfa-Exoplismos περιλαμβάνονται καφετιέρες φίλτρου, φραπιέρες και blender, percolator, κανάτες, βραστήρες απλούς ή βραστήρες γάλακτος και στίφτες, αφρογαλιέρες σαντιγιέρες, διανεμητές δημητριακών και τροφίμων, παγοθραύστες αλλά και γρανιτομηχανές. Όλα τα είδη διατίθενται από brands κορυφαίας ποιότητας σε μοναδικές προσφορές και συμφέρουσες τιμές για κάθε επιχείρηση.

neat proper article4a 12 191120

Ψύξη και κατάψυξη

Τα επαγγελματικά ψυγεία είναι απαραίτητα για την διατήρηση της κατάλληλης θερμοκρασίας στα τρόφιμα και τα είδη που συντηρούνται στην επιχείρηση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η κορυφαία ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στη Alfa-Exoplismos θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ψυγεία συντήρησης αλλά και ψυγεία κατάψυξης καθώς και σε ψυγεία ειδικού τύπου για τη διατήρηση όχι μόνο τροφίμων αλλά και άλλων ειδών, προκειμένου να έχετε την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα στην επιχείρησή σας.

neat proper article4b 12 191120

Για κάθε επιχείρηση

Εκτός από τις συσκευές μπαρ και τα επαγγελματικά ψυγεία, ο κατάλληλος εξοπλισμός κουζίνας περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία συσκευών που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Βραστήρες ζυμαρικών, γκριλιέρες, πλατώ ψησίματος, εστίες, σαλαμάνδρες, αλλά και μεγάλη ποικιλία σε φούρνους, όπως φούρνοι με κάρβουνα, φούρνοι πίτσας και φούρνοι μικροκυμάτων.σας περιμένουν στην Alfa-exoplismos σε ασυναγώνιστη ποιότητα και συμφέρουσες τιμές.