Η φροντίδα των αγαπημένων φυτών ή του χώρου εργασίας είναι μία διαδικασία που ευχαριστεί, αλλά και κουράζει. Τα εργαλεία κήπου είναι η απάντηση, στο να γίνονται γρηγορότερα οι συγκεκριμένες εργασίες, αλλά και πιο ξεκούραστα.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα 4 βασικότερα μηχανήματα κήπου τα οποία θα χρειαστείς:

Θαμνοκοπτικό

neatnproper milos 160420a

Εάν έχεις πολλούς θάμνους ή μικρά δεντράκια στον κήπο σου, τότε το θαμνοκοπτικό είναι το εργαλείο που θα λατρέψεις. Τα θαμνοκοπτικά είναι από τα πιο δημοφιλή μηχανήματα κήπου καθώς είναι εξαιρετικά εύχρηστα γιατί κόβουν και κλαδεύουν ταχύτατα τους δύσκολους προς πρόσβαση θάμνους. Μπορείς online βρεις διάφορα θαμνοκοπτικά βενζίνης αλλά και ηλεκτρικά.

Κονταροπρίονο

neatnproper milos 160420b

Ξέχνα τις σκάλες και τις επικίνδυνες αναβάσεις για να κουρέψεις τα δέντρα και να κόψεις τα ενοχλητικά κλαδιά. Το κονταροπρίονο σου επιτρέπει να κάνεις την δουλειά σου άνετα από το έδαφος και εξαιρετικά γρήγορα.

Ο τρόπος τροφοδότησης του με ενέργεια είναι και αυτός που καθορίζει τι δύναμη θα έχει. Αποτελεί ένα από τα πολύ χρήσιμα εργαλεία κήπου και σίγουρα θα το διαπιστώσεις κι εσύ έμπρακτα.

Ψαλίδι μπορντούρας

neatnproper milos 160420c

Ανήκει στα εργαλεία κήπου χειρός και είναι ένα μικρό κουρευτικό. Με το ψαλίδι μπορντούρας θα βγει ο καλλιτέχνης από μέσα σου. Πέρα από το απλό κόψιμο των θάμνων, μπορείς να δουλέψεις πιο δημιουργικά σχέδια και να δώσεις διάφορες μορφές και μοτίβο με τις κοπές. Επιπλέον είναι ο ευκολότερος τρόπος για να συντηρήσεις τα σχέδια σου και να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου, ενώ για τον επαγγελματία είναι μία μοναδική λύση.

Χλοοκοπτική μηχανή

neatnproper milos 160420d

Πως αλλιώς θα μπορούσες να κουρέψεις το γκαζόν; Μόνο η χλοοκοπτική μηχανή σου εξασφαλίζει τα ιδανικά αποτελέσματα. Είναι ίσως το βασικότερο εργαλείο κήπου για όσους έχουν γκαζόν στο σπίτι ή το πάρκο. Το κούρεμα των φυτών γίνεται τώρα μία ευχάριστη και ξεκούραστη δραστηριότητα.

Που θα τα βρω;

Όλα τα εργαλεία κήπου, καθώς και πολλά άλλα θα τα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα painthouse. Ανακάλυψε μοναδικές προσφορές, κορυφαία brands, καθώς και τεράστια ποικιλία σε κάθε τύπου εργαλείο που θα χρειαστεί ο ιδιώτης, αλλά και ο επαγγελματίας.