Έπιπλα από τη Θεσσαλονίκη για την κρεβατοκάμαρα σου; Και όμως ναι γιατί, οι μοναδικές φόρμες, τα κορυφαία υλικά και το χαμηλό κόστος τους θα σε ικανοποιήσουν!

Διαμορφώνεις μία νέα κρεβατοκάμαρα στο σπίτι; Κάνεις ανακαίνιση; Άλλαξες οικία και φτιάχνεις κάτι νέο; Τότε είναι η ευκαιρία να δεις τις διαθέσιμες επιλογές σου για να φτιάξεις το δωμάτιο των ονείρων σου.

Δες λοιπόν πώς να σχεδιάσεις κρεβατοκάμαρες με έπιπλα από τη Θεσσαλονίκη που σε κερδίζουν:

Κλασσική κρεβατοκάμαρα

Εδώ τα έπιπλα από τη Θεσσαλονίκη που θα διαλέξεις θα κινούνται στις κλασσικές φόρμες. Αναζητάς αποχρώσεις του ξύλου, τα οποία θα δέσουν με τον τοίχο. Σε αυτό το style προτιμάται η ομοιομορφία σε κρεβάτι, ντουλάπα, κομοδίνο. Είναι ένας τρόπος να κρατήσεις την κλασσική αστική εσωτερική αρχιτεκτονική στο πιο προσωπικό δωμάτιο του σπιτιού σου. Είναι μία διαχρονική επιλογή που δύσκολα θα βαρεθείς και σίγουρα δεν θα υπάρξει λόγος να την αλλάξεις σύντομα.

Νέα τάση

neatproper8 milos 210520a

Η νέα τάση στις κρεβατοκάμαρες δεν είναι ο απλός μοντερνισμός, αλλά οι minimal γραμμές. Εδώ θα επιλέξεις ένα κρεβάτι που χαρακτηρίζεται για την απλότητα του και τοποθετείται αυτόνομο στον χώρο. Το χρώμα του μπορεί να είναι είτε σκουρόχρωμο, για ένα ανοιχτόχρωμο δωμάτιο, είτε το αντίστροφο. Ομοίως μπορείς να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα έπιπλα, όπως το κομοδίνο και η ντουλάπα. Πρόκειται για μία επιλογή που αγαπούν οι νέοι και κυριαρχεί σε όλο και περισσότερα σπίτια.

Προσωπικό style

Εδώ ξεφεύγεις από το δίπολο κλασσικό – προοδευτικό και πας στο καθαρά εξατομικευμένο. Επιλέγεις έπιπλα μονάχα με το γούστο σου και μπορείς να συνδυάσεις ένα πολύ κλασσικό κρεβάτι για παράδειγμα, σε ένα πολύ μοντέρνο δωμάτιο. Τα έπιπλα που θα πάρεις θα πρέπει να είναι οικονομικά και ανθεκτικά, ώστε να κρατήσεις για αρκετό καιρό αυτό που έφτιαξες και αγαπάς.

Τι περιμένεις λοιπόν;

Οι οικονομικότερες κρεβατοκάμαρες στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται γρήγορα και εύκολα στο ProHome που σου παρέχει έπιπλα για κάθε σπίτι. Βρες εδώ όλα όσα χρειάζεσαι για τον προσωπικό σου χώρο. Άριστη ποιότητα, μοναδικός σχεδιασμός, κορυφαία αντοχή, πρακτικότητα, πλούσια ποικιλία και πολύ χαμηλές τιμές.

Απόκτησε τώρα τα πιο ξεχωριστά έπιπλα της Θεσσαλονίκης και δημιούργησε τον χώρο που πάντα ονειρευόσουν, με την εγγύηση των ειδικών!