SHARE:

Δημοσιεύτηκε: 3 Οκτωβρίου, 2016 16:08

osia-methodia

Όπως κάθε χρόνο, ο Σύνδεσμος Απανταχού Κιμωλιών Η Οδηγήτρια θα εορτάσει με λαμπρότητα την μνήμη της Κιμωλιάτισσας Οσίας Μεθοδίας στις 4 και 5 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Πειραιά (οδός Αγίου Δημητρίου 166, Ταμπούρια).

Την φετινή χρονιά καλούμε όλους εσάς να συμμετέχετε ενεργά στους εορτασμούς και να συνεισφέρετε στην πρωτοβουλία μας ώστε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για το ενοριακό συσσίτιο του Αγίου Δημητρίου, όπου καθημερινά σιτίζονται 130 συνάνθρωποί μας.

Με αυτό τον τρόπο έχουμε την δυνατότητα να μιμηθούμε και έμπρακτα το παράδειγμα της Οσίας Μεθοδίας, της οποίας ο βίος χαρακτηρίζεται από την διαρκή βοήθεια προς τους συνανθρώπους της. Τα τρόφιμα που συγκεντρώνουμε είναι τοματοπελτές, μακαρόνια, ρύζι και όσπρια (συσκευασμένα), τα οποία και μπορείτε να τα παραδώσετε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα βρίσκονται κατά τον εορτασμό στην είσοδο του Ιερού Ναού.

Το πρόγραμμα των θρησκευτικών εορτασμών έχει ως εξής:

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016 – ώρα 18.00
Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 – ώρα 7.00
Όρθρος και Θεία Λειτουργία

Το τμήμα των λειψάνων της Οσίας που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό θα τεθεί σε προσκύνημα και τις δύο ημέρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του
MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

By Published On: 3 Οκτωβρίου, 2016 16:08Categories: Κίμωλος - Σίφνος - Σέριφος

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα