SHARE:

Δημοσιεύτηκε: 19 Μαρτίου, 2022 11:26

Ο Δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικέλης συμμετείχε στην έκτακτη Συνάντηση Δημάρχων που συγκάλεσε η ΚΕΔΕ, χθες, Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.

Με ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής, οι Δήμαρχοι συζήτησαν και έλαβαν αποφάσεις για το μείζον θέμα της οικονομικής βιωσιμότητας και αποτελεσματικής λειτουργίας των Δήμων,  υπό το πρίσμα  των νέων δεδομένων,  που διαμορφώνονται από την εκτίναξη του ενεργειακού κόστους αλλά και τις συνέπειες που προκαλεί η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και επηρεάζουν τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης, το μέλλον και τους πολίτες της.

Τις θέσεις και τις προτάσεις τους παρουσίασαν στον παρεβρισκόμενο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ.Στέλιο Πέτσα.

Συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Η προγραμματισμένη συνάντηση είχε σκοπό τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν την ανάδειξη της Πολιτισμικής κληρονομιάς του νησιού μας και τη συνεργασία Δήμου και Υπουργείου προκειμένου να εκκινήσουν οι διαδικασίες δημιουργίας και προώθησης σημαντικών έργων, τα οποία θα ανακοινώσει ο Δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικέλης σε ερχόμενη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Δήμος Μήλου

kede ektakth mikelis 2022a

kede ektakth mikelis 2022b

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του
MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

By Published On: 19 Μαρτίου, 2022 11:26Categories: Δήμος Μήλου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα