"Μηλέικα Νέα"

Ξεκινάει την Παρασκευή 21 Απριλίου τις προσεγγίσεις του για φέτος το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal», καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά για την φετινή σεζόν του 2023 στο λιμάνι του Αδάμαντα.

Όπως μας αναφέρει το ταξιδιωτικό γραφείο «Travel me to Milos» αναμένεται η έξοδος των πρώτων επιβατών του περί τις 09:00 το πρωί και θα παραμείνει στο νησί μας μέχρι το απόγευμα.

Το κρουαζιερόπλοιο της «Celestyal Cruises» θα συνεχίσει να προσεγγίζει τη Μήλο κάθε Παρασκευή μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου.

celestyal crystal milos

«Αναμένουμε αρκετό κόσμο σε αυτήν την πρώτη προσέγγιση και πάνω από 150 άτομα θα ανέβουν με οργανωμένες εκδρομές στην Πλάκα, επιπλέον από αυτούς που θα ανέβουν μόνοι τους.

Παρακαλούμε τους μαγαζάτορες του Αδάμαντα και της Πλάκας να προετοιμαστούν ανάλογα ώστε να δώσουμε όσο το δυνατόν την καλύτερη εικόνα στους επισκέπτες που επέλεξαν να έρθουν στο νησί μας νωρίς στην τουριστική περιόδου.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!» αναφέρουν σχετικά οι Αντώνης και Γιώργος Μάλλης από το ταξιδιωτικό γραφείο «Travel me to Milos».

Καλή καλοκαιρινή σεζόν 2023 λοιπόν!